Suzuki Nederland

Over Suzuki Nederland

Suzuki, de autoproducent en het moederbedrijf van Suzuki Nederland, is oorspronkelijk ontstaan in Japan als producent van weefgetouwen aan het begin van de twintigste eeuw. In 1952 produceerde het bedrijf voor het eerst een gemotoriseerd voertuig, namelijk een rijwiel met hulpmotor. In 1954 werd de bedrijfsnaam gewijzigd naar Suzuki Motor Corporation. Een jaar later zag de eerste auto van Suzuki het daglicht.

In 1964 werd er gestart met de import van Suzuki motorfietsen in Nederland. Dit bleek een groot succes. In 1979 volgde ook de import van de Suzuki auto’s.

Filosofie

Het motto van Suzuki is ‘a way of life’. Deze manier van leven staat voor duurzaamheid, betrouwbaarheid, sportiviteit en het streven naar perfectie. Suzuki heeft vier merkwaarden ontwikkeld waar het bedrijf zich aan wil houden. Zo wil het bedrijf ongecompliceerd en waardevast zijn. Daarnaast wil de producent sportiviteit en karakter uitstralen.

Het is het doel van Suzuki om producten te leveren die van een superieure kwaliteit zijn. Daarnaast wil het bedrijf innovatief en verfrissend zijn en enkel medewerkers in dienst hebben die uitblinken in hun vakgebied en zichzelf willen ontwikkelen.

Suzuki vindt het belangrijk om aan het milieu te denken. De autoproducent heeft vier richtlijnen opgesteld. Hieronder valt het onderhouden en verbeteren van het milieumanagementsysteem en het volgen van de milieuwetten. Ook is het verminderen van de druk op het milieu belangrijk, net als het vergroten van de bewustwording omtrent een gezond leefmilieu.

Contactgegevens

Het hoofdkantoor van Suzuki Nederland is gevestigd aan de Lange Dreef 12 in Vianen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u op verschillende manieren contact opnemen met Suzuki Nederland. Op de website zijn de veelgestelde vragen beantwoord, wellicht staat hier uw vraag al tussen.

Wanneer u een vraag heeft over aanschaf, techniek of onderhoud, kunt u het beste contact opnemen met uw Suzuki-dealer. Voor overige vragen vult u het contactformulier in op de website. Het is ook mogelijk om de klantenservice van Suzuki te bellen. Dit kan op 0800-4789854 op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur.

Openingstijden Suzuki Nederland klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -20:00
Dinsdag
09:00 -20:00
Woensdag
09:00 -20:00
Donderdag
09:00 -20:00
Vrijdag
09:00 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Suzuki Nederland

Telefoonnummer Suzuki Nederland klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 478 98 54
Belkosten
gratis

Adres Suzuki Nederland klantenservice

Lange Dreef 12
Vianen

E-mailadres Suzuki Nederland klantenservice

E-mailadres
onbekend

Suzuki Nederland opzeggen

Suzuki Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/suzuki nederland.

Suzuki Nederland ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “Suzuki Nederland”

  1. Navigatie updaten.
    Heeft u ook een uptodate MD(?) ?
    Zo ja, wat kost dat ?

  2. klantenservice heel onvriendelijk tlfnr is niet bereikbaar/niet in gebruik

Plaats een reactie