Veronica TV

 klantenservice

Over Veronica TV

Veronica TV is een Nederlandse televisiezender. Veronica TV is ontstaan uit Veronica, een Nederlandse televisiezender die onderdeel was van de Holland Media Groep. De zender Veronica begon op 1 september 1995, in 2003 doopte SBS Broadcasting BV de zender om tot Veronica TV. SBS Broadcasting BV is een Nederlands omroepbedrijf waar de televisiezenders SBS 6, SBS 9, NET 5 en Veronica onder vallen alsook Veronica Uitgeverij, uitgever van Veronica Magazine.

Website

Op de website van Veronica TV vindt u een actueel programmaoverzicht van de televisie-uitzendingen. Ook zijn er programma fragmenten uitgelicht in de vorm van korte clips en zijn er gemiste televisieprogramma’s terug te kijken. Onder het kopje ‘films’ is een overzicht te vinden van alle films die de komende tijd worden uitgezonden. De films worden kort toegelicht en er zijn korte fragmenten en foto’s uit de film te zien. Onder het kopje ‘acties’ op de website van Veronica TV zijn aanbiedingen te vinden voor bijvoorbeeld dvd’s of beautyboxen. Op de website kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van SBS Broadcasting of Veronica TV, u blijft dan op de hoogte van en u kunt prijzen winnen. Via social media kunt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws. De zender is actief op zowel Facebook als Twitter.

Veronica Magazine

Veronica Magazine wordt uitgegeven door Veronica Uitgeverij BV en is een Nederlandse televisiegids. Het magazine richt zich op jonge mensen met onderwerpen als mode, film, sport, internet, popmuziek, games, showbizz en lifestyle. Het magazine biedt een uitgebreid programma overzicht en een overzicht van alle films en series die uitgezonden worden op de Nederlandse televisie. Het magazine komt ook met nieuws over sterren uit binnen- en buitenland en informatie over over theater, festivals, muziek en lifestyle. Via een link op de website komt u terecht op de website van het Magazine, waar u abonnee kunt worden.

Contact

De klantenservice van Veronica TV is te bereiken op het telefoonnummer +31 88 -556 6880. Het bezoekersadres van Veronica TV is Rietlandpark 353, 1019 EM in Amsterdam. Veronica TV is per post bereikbaar via Postbus 15472, 1001 ML, Amsterdam. Als u tips heeft over een van de nieuwsprogramma’s van Veronica TV kunt u contact opnemen met Hart van Nederland en/of Shownieuws via de tiplijn van deze redacties. Voor vragen over de programma’s van Veronica TV kunt u terecht op de SBS Publieksservice. Om in contact te komen met de SBS Publieksservice kunt u een contactformulier invullen via de link op de website.

Contact met Veronica TV

Openingstijden Veronica TV klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Veronica TV klantenservice

Contact met Veronica TVNummer
Algemeen088 - 55 66 880

Overige contactmogelijkheden Veronica TV klantenservice

Veronica TV opzeggen

Veronica TV direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/veronica tv.

Veronica TV ervaringen

17 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Veronica TV? Laat ons je ervaring met Veronica TV weten!
Beoordeel Veronica TV

Adres Veronica TV klantenservice

Rietlandpark 353
Amsterdam
Rapportcijfer Veronica TV klantenservice: 4.8

Rapportcijfer is gebaseerd op 17 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Veronica TV klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Veronica TV klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Veronica TV Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Veronica TV klantenservice?

17 reviews over “Veronica TV”

 1. Rapportcijfer: 3

  Voetbal wedstrijd Twente tegen Hammerby

  Die commentator moet eens dichter bij zijn microfoon zitten
  Niet te verstaan
  Deze man Flikt dit iedere keer.
  Andere commentator Svp

 2. Rapportcijfer: 2

  Tijdens een oorlogsfilm (1917) superongepaste reclame tussendoor en erger nog zelfs in beeld tijdens de film! (reclame voor een andere ‘grappige’ SF film). Ik kijk nooit meer een film op Veronica… te ranzig… jammer hoor…

 3. Rapportcijfer: 2

  Klantenservice onbereikbaar, dus dan maar openbaar mijn klacht….
  Ik zit net jullie programma “hufters op beeld” te bekijken, maar ik zie alleen maar mensen die zich inzetten voor hun samenleving en omgeving. Is de titel misschien bedoeld om een bepaald publiek te trekken? Is dat jullie doelgroep?
  De samenleving verloederd meer en meer, en daar zijn jullie “makkelijk scoren, veel geld binnen harken” voornamelijk verantwoordelijk voor! Jullie zouden een voorbeeld moeten geven in deze tijden. Verbind en verbroeder. Maar nee, kijkcijfers scoren met misleidende titels en flutprogramma’s! Schaam jullie diep!

 4. Rapportcijfer: 2

  Ik heb meerdere malen contact geporbeerd op te nemen met Veronica TV om een klacht in te dienen. Ik ben in beeld gebracht voor een programma terwijl ik expliciet aangaf dit niet te willen. Surprise surprise doet dit nummer het niet, en is er online ook geen ander nummer te vinden om dergelijke klachten in te dienen. Dit kan toch niet

 5. Rapportcijfer: 2

  Ik heb contact proberen op te nemen met het contactnummer van veronica TV betreft privacyschending: ik ben ongewenst in beeld gebracht bij een porgramma terwijl ik aangaf dit expliciet niet te willen. En nu lijkt dit nummer niet werkzaam. Heb meerdere malen gebeld zonder enig reactie.

 6. Rapportcijfer: 8

  Elke zondag zaten mijn vrouw en ik klaar om te genieten van de FBI series en zo ook tot aan de jaarwisseling
  FBI Most Wanted nieuw Seizoen, FBI International nieuw Seizoen en ook de gewone FBI nieuw seizoen.
  wat schetst onze verbazing opeens komt Criminal Minds seizoen 16 er weer op niet dat dat een slechte serie is maar waarom in godsnaam midden in een seizoen met die 3 series kappen ?????
  En dan ook nog eens reclame maken van er komen zondagavond 1 Januari 2023 nieuwe dubbele afleveringen van FBI International maar nee hoor seizoen 3 van gewone FBI wordt herhaald !!!!!
  Wat is hier de reden van om deze series te stoppen want we zijn er totaal niet blij mee en balen hier enorm van !!!!!!!! Hoop dat jullie ons dat kunnen uitleggen

 7. Rapportcijfer: 2

  Met een dvd recorder met instelling 10 minuten eerder opnemen en 20 minuten extra zijn de films zoals tenet door de vele reclames niet volledig op te nemen. Zorg svp voor juiste tijdsinstelling.