RET

 klantenservice

Over RET

De RET N.V. is het dynamische openbaarvervoerbedrijf van de stadsregio Rotterdam en al bijna 150 jaar een begrip in de stad en regio Rotterdam. De geschiedenis van de RET gaat terug tot 1878. Sinds die tijd zijn zij flink gegroeid. Van paardentram tot metro, hybride bus en Fast Ferry. De RET was bijna 80 jaar lang in handen van de gemeente Rotterdam. Sinds juli 2007 verzorgen zij het regionale openbaar vervoer als verzelfstandigd bedrijf. Inmiddels is de RET het grootste OV-bedrijf van Rotterdam en exploiteren zij 38 buslijnen, 9 tramlijnen en 5 metro/ sneltramlijnen. Dat doen zij met 238 bussen, 118 trams en 152 metrotreinen. De RET is een structuur N.V., met de gemeente Rotterdam als enige aandeelhouder. Het bedrijf weerspiegelt de aard van de stad, is levendig, zakelijk en eerlijk. Zij steken graag de handen uit de mouwen en richten hun blik op de toekomst.

RET klantenservice

Bij klachten of vragen kunt u terecht bij de RET klantenservice. De klantenservice is te bereiken via de website door middel van de hyperlink http://www.ret.nl/service-en-verkoop/klantenservice.html. Voor langere vragen die meer aandacht vereisen, kunt u hen bereiken via de telefonische klantenservice. Deze kunt u bereiken door naar het telefoonnummer 0900 – 500 60 10 te bellen. Dit nummer vraagt de gebruikelijke belkosten  en is elke werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur. U kunt de RET klantenservice ook schrijven via het postadres:  RET, afdeling Klant Contact Center, Postbus 112, 3000 AC Rotterdam. Het e-mailadres is kcc@ret.nl. Daarnaast kunt u terecht bij de RET Service Punten en RET servicezuilen. De servicepunten vindt u op Metrostation Rotterdam Centraal, Metrostation Beurs en Metrostation Zuidplein. De RET servicezuilen zijn op het Middeldijkerplein en op de Stationsweg in Barendrecht te vinden. Verder op diverse metrostations. De RET servicewinkel is geopend van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur. De winkel bevindt zich op station Rotterdam Centraal.

Veelgestelde vragen

De RET klantenservice staat voor u klaar als u vragen heeft over de vertrektijden van uw bus of tram, maar ook voor vragen over de OV-chipkaart en hoe u een abonnement aanschaft. Of u uw fiets mag meenemen, restitutie aanvraagt of waar u een oplaadpunt vindt. Op al deze vragen en meer tracht de RET klantenservice u via de veelgestelde vragen een antwoord geven. Het is mogelijk dat u niet tevreden bent met de dienstverlening van de RET. U wilt uw klacht aan de RET voorleggen. In de klachtenprocedure op de website staat beschreven hoe u uw klacht kunt indienen, en hoe deze wordt behandeld.

Overige opties

De RET klantenservice staat van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur  op Twitter live voor u klaar om u direct en persoonlijk te helpen. Het Twitter adres is @RETRotterdam. Dit is een officieel account van de RET over reisinformatie, acties en promoties. Overige informatie kunt u vinden op de website www.9292.nl.

Contact met RET

Openingstijden RET klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers RET klantenservice

Contact met RETNummer
Algemeen0900 - 500 60 10

Overige contactmogelijkheden RET klantenservice

RET opzeggen

RET direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ret.

RET ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met RET? Laat ons je ervaring met RET weten!
Beoordeel RET

Adres RET klantenservice

Laan op Zuid 2
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de RET klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de RET klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel RET Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de RET klantenservice?