Snowworld Zoetermeer

 klantenservice

Over Snowworld Zoetermeer

Snowworld Zoetermeer is een indoorskibaan met een skipiste met echte sneeuw. De indoorskibaan werd eind 1996 geopend. Snowworld Zoetermeer beschikt over drie pistes. Er zijn twee pistes van 160 meter lang en een piste met een lengte van 210 meter. Deze laatste piste is geschikt voor gevorderden. Het totale sneeuw oppervlak in Snowworld Zoetermeer is 13.500 m². Naast de pistes zijn er ook andere faciliteiten aanwezig. Er is een funpark, après-skigelegenheid, een fondue-restaurant en een zalencomplex voor vergaderingen. Het plan is om in de komende jaren ook een hotel bij Snowworld Zoetermeer te realiseren. Snowworld Zoetermeer is 365 dagen per jaar geopend.

Aanbod

Op de website vindt u de openingstijden en tarieven van Snowworld Zoetermeer. Er zijn altijd acties waardoor u voordeliger kunt komen skiën of snowboarden. Ook is het mogelijk om materiaal te huren. Iedere dag vanaf 18:00 uur kunt u bijvoorbeeld genieten van een spectaculair geprijsd tarief, ook studenten kunnen met korting gebruik maken van de pistes. Bij Snowworld Zoetermeer is het mogelijk om lessen te volgen zodat u, of uw kind, voorbereid op wintersport kan gaan. Bij Snowworld Zoetermeer kunt u vast oefenen met skiën of snowboarden. Als Snowworld Zoetermeer gast kunt u ook gebruik maken van de Ergoline zonnebanken. Met munten die verkrijgbaar zijn bij de receptiebalie kunt u even lekker uitrusten en zonnen. Ook kunt u in een van de restaurants komen brunchen of dineren tegen een lage prijs.

Contact

De klantenservice van Snowworld Zoetermeer is te bereiken via het telefoonnummer +31 (0) 79 3 202 302. De klantenservice is te bereiken van maandag tot en met zondag van 09:00 tot 17:00 uur. Er zijn geen extra kosten verbonden aan dit telefoongesprek. U kunt de klantenservice van Snowworld Zoetermeer bellen als u vragen heeft of voor lessen, cursussen, kinderactiviteiten en groepen tot 10 personen wilt reserveren. Als u wilt reserveren voor groepen en diners vanaf 10 personen, bedrijfsuitjes, vergaderingen en vrijgezellenfeesten kunt u bellen met het telefoonnummer +31 (0)79 3 202 211 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Als u algemene vragen heeft over Snowworld Zoetermeer is het ook mogelijk om contact op te nemen door het contactformulier op de website van Snowworld Zoetermeer in te vullen. Ook kunt u uw vragen stellen of opmerkingen doorgeven door te mailen naar het e-mailadres zoetermeer@snowworld.com. Snowworld Zoetermeer is actief op verschillende social media kanalen. Via Facebook en Twitter kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties van Snowworld Zoetermeer.

Contact met Snowworld Zoetermeer

Openingstijden Snowworld Zoetermeer klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -23:00
Dinsdag
09:00 -23:00
Woensdag
09:00 -23:00
Donderdag
09:00 -23:00
Vrijdag
09:00 -23:00
Zaterdag
08:00 -23:00
Zondag
08:00 -23:00

Telefoonnummers Snowworld Zoetermeer klantenservice

Contact met Snowworld ZoetermeerNummer
Algemeen079 - 3 202 202

Overige contactmogelijkheden Snowworld Zoetermeer klantenservice

Snowworld Zoetermeer opzeggen

Snowworld Zoetermeer direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/snowworld zoetermeer.

Snowworld Zoetermeer ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Snowworld Zoetermeer? Laat ons je ervaring met Snowworld Zoetermeer weten!
Beoordeel Snowworld Zoetermeer

Adres Snowworld Zoetermeer klantenservice

Buytenparklaan 30
Zoetermeer

Laat ons je ervaring met de Snowworld Zoetermeer klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Snowworld Zoetermeer klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Snowworld Zoetermeer Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Snowworld Zoetermeer klantenservice?