KPN

 klantenservice

Eenvoudig met KPN mobiel contact opnemen via KlantenserviceSpot.nl

Wilt u met KPN mobiel contact om advies in te winnen over de verschillende abonnementen van het bedrijf? Of heeft u te maken met een KPN mobiel storing waardoor u met de klantenservice van KPN mobiel wilt spreken? KlantenserviceSpot.nl helpt u gelijk aan het juiste telefoonnummer, waardoor u snel uw probleem oplost. Veel bedrijven zetten namelijk contactinformatie voor klanten soms onnodig lastig op hun website, waardoor u veel tijd en moeite kwijt bent om contactinformatie te vinden. KlantenserviceSpot.nl helpt u met een grote database aan contactgegevens van uiteenlopende bedrijven. Zo belt u met het IZZ VGZ contact nummer voor vragen over uw zorgverzekering, lost u de storing bij Van Lanschot op of neemt u met Vitens contact op over uw drinkwatervoorziening. Bekijk meteen hoe u met KPN mobiel contact opneemt.

Met KPN mobiel contact, een van de grootste telefoniebedrijven van Nederland

Nadat halverwege de negentiende eeuw de telegrafie werd aangelegd, ontstond de Koninklijke KPN N.V., kortweg de KPN. Voordat de KPN zijn huidige naam kreeg, heette het bedrijf onder meer de Koninklijke PTT Nederland N.V. en TNT Post. KPN is een van de grootste leveranciers van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland. Zowel consumenten als zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om mobiele telefonie, internet of televisie bij het bedrijf aan te schaffen. KPN is tegenwoordig actief in zowel Nederland, België als Duitsland. In Nederland is het bedrijf eigenaar van het vaste netwerk voor telefonie. Daarnaast is KPN marktleider voor mobiele telefonie met merken als KPN, Telfort, Hi en Simyo. Doordat KPN over zo’n uitgebreide organisatie beschikt met talrijke klanten, is een klantenservice voor KPN mobiel een must om het bedrijf in goede banen te leiden.

Uw telefonische zaken regelen bij KPN mobiel contact op de website

Bij KPN mobiel staat transparantie voor de klanten voorop. Daarom biedt KPN mobiel de mogelijkheid om veel zaken zelf te regelen op de website, waardoor u niet onnodig in de wachtrij hoeft te staan voor een telefoontje naar de KPN mobiel klantenservice. Nadat u in uw account bent ingelogd op Mijn KPN kunt u eenvoudig uw tegoed en verbruik beheren, zonder hiervoor met KPN mobiel contact op te nemen. Verder kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen, producten binnen uw abonnement aanpassen of uw facturen inzien. In de app van KPN vindt u bovendien ook allerlei handige informatie. Zo kunt u ook uw facturen in de app bekijken en downloaden, uw actuele mobiele verbruik inzien of eenvoudig met andere MB’s delen.

Vind het antwoord bij de veelgestelde vragen voor KPN mobiel contact

Voordat u telefonisch contact opneemt met de KPN mobiel klantenservice, is het verstandig om eerst op de website van KPN mobiel te kijken voor meer informatie. Zo vindt u hier een pagina met veelgestelde vragen waar veel informatie gegeven wordt. Bij het hulponderwerp mobiel ziet u per categorie antwoorden over onder meer het verlengen van uw abonnement, een Sim kaart aanvragen en activeren, het activeren van Spotify, wifi hotspots, wat te doen bij verlies of diefstal en 5G.

Een KPN mobiel storing oplossen

Is er een KPN mobiel internet storing, waardoor pagina’s niet of traag laden? Of zorgt een storing bij KPN mobiel netwerk ervoor dat u niet bereikbaar bent voor anderen op uw mobiele telefoon? Een storing bij KPN mobiel met het internet of bellen is vervelend, aangezien u niet volledig gebruik kunt maken van de diensten van het telecombedrijf. Allereerst kunt u op de website van KPN mobiel kijken of de storing wordt vermeld. U vult op de pagina van de KPN mobiel storingen uw postcode en huisnummer in. Vervolgens ziet u welke onderhoudswerkzaamheden of storingen bij KPN mobiel er in uw buurt aanwezig zijn. Wordt uw storing bij KPN mobiel niet genoemd? Dan volgt u het stappenplan dat op de website van KPN genoemd wordt om de problemen op te lossen. Zo zet u bijvoorbeeld uw smartphone uit en weer aan of verwijdert u de accu als dit mogelijk is. Daarnaast let u erop dat de vliegtuigstand niet aanstaat en hoeveel MB’s u nog beschikbaar heeft. Lukt het aan de hand van de website echter nog steeds niet om uw mobiele telefoon aan de praat te krijgen? Dan neemt u via andere kanalen contact op met de KPN mobiel klantenservice.

Bellen met de KPN mobiel klantenservice

Heeft u een vraag voor de KPN mobiel klantenservice die u graag telefonisch wilt stellen? Als u klant bent van KPN mobiel, dan kunt u KPN mobiel bellen op het telefoonnummer 1200. Het telefoonnummer van KPN mobiel is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en is gratis. Vanaf een vaste telefoonlijn belt u naar het KPN mobiel telefoonnummer 0800-0105. Ook kunt u vanuit het buitenland naar KPN mobiel bellen op het telefoonnummer van KPN mobiel +316 1200 1200. Heeft u andere vragen over internet, bellen of televisie bij KPN, dan kunt u bellen naar 0800-0402. Daarnaast is het KPN mobiel telefoonnummer 0800-0404 bereikbaar voor uw vragen over internet, televisie en bellen via glasvezel.

Uw vragen schriftelijk stellen aan de KPN mobiel klantenservice

Wilt u uw vragen liever schriftelijk stellen aan de KPN mobiel klantenservice? Dan neemt u contact op met KPN mobiel via de chat op de KPN website. Deze chat is 24 uur per dag bereikbaar, waar de digitale assistent u antwoord geeft. Daarnaast beschikt KPN over een forum waarin medegebruikers van KPN mobiel graag hun ervaringen met u delen. Verder kunt u uw vragen mailen via het online contactformulier op de website. De KPN mobiel website probeert zo spoedig mogelijk te reageren op uw vraag, opmerking of klacht. Wilt u echter direct reactie op een dringende vraag, dan kunt u beter bellen naar het KPN mobiel telefoonnummer.

Met KPN mobiel contact via de sociale media

De KPN mobiel klantenservice is vertegenwoordigd op de sociale media. Zo kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw vragen stellen aan de medewerkers van het KPN webcare team op zowel Facebook als Twitter onder het account @KPN. Op YouTube en LinkedIn vindt u bovendien ook allerlei informatie over het telecombedrijf op het account @KPN. Zo leest u hier adviezen hoe u uw mobiele telefoon of internet het beste kunt gebruiken, of leest u wat de laatste trends op mobiele telefonie gebied zijn.

Met KPN mobiel zakelijk contact

Gebruikt u KPN mobiel voor uw zakelijke telefoon, dan kunt u met KPN mobiel contact chatten, bellen of een winkel bezoeken. Behoort u tot kleinzakelijk of het mkb, dan belt u naar het KPN mobiel telefoonnummer 0800-0403. Voor grootzakelijk neemt u telefonisch contact op met 0800-1576. Deze telefoonnummers zijn gratis. Daarnaast kunt u op de website met een medewerker van KPN mobiel chatten om uw vragen te beantwoorden. Er is bovendien een zakelijke community aanwezig waarin u aan andere gebruikers van KPN mobiel zakelijk kunt vragen hoe zij de kwestie hebben opgelost.

Voor KPN mobiel contact de winkels van KPN bezoeken

Wilt u graag persoonlijk advies van een medewerker? Bezoek dan een van de KPN winkels in Nederland. De experts van KPN mobiel staan voor u klaar om uw kwestie op te lossen. Of het nu gaat om de instellingen van een telefoon of een smartphone die niet goed functioneert, de specialisten van het bedrijf bekijken hoe ze u het beste kunnen helpen. Op de website van KPN vindt u een uitgebreid overzicht van de circa 140 vestigingen die zich verspreid over ons land bevinden. U geeft uw postcode op, en ziet direct welke KPN winkel het dichtst bij u in de buurt ligt. Ook staan de openingstijden van de winkel op de KPN website vermeld.

Contact met KPN

Openingstijden KPN klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
0:00 -24:00
Woensdag
0:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers KPN klantenservice

Contact met KPNNummer
Algemeen0800-0402

Overige contactmogelijkheden KPN klantenservice

KPN opzeggen

KPN direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kpn.

KPN ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met KPN? Laat ons je ervaring met KPN weten!
Beoordeel KPN

Adres KPN klantenservice

Maanplein 55
Den Haag
Rapportcijfer KPN klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de KPN klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de KPN klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel KPN Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de KPN klantenservice?

2 reviews over “KPN”

  1. Rapportcijfer: 8

    ik kwam gister avond aan de vast deur bij de kpn winkel in hoorn. grote noord. daar hing een brief aan het raam voorlopig tijdelijk gesloten.. maar mijn vraag is wanneer is deze winkel weer open?
    mijn vriendelijke groet peter hoffer

  2. Rapportcijfer: 8

    Waardeloos heb gratis nummer gebeld. 1-3 minuten wachttijd. Heb na 27 minuten maar weer opgehangen