Pixum

Over Pixum

Pixum is een van oorsprong Duitse online fotoservice. Het bedrijf werd opgericht in het jaar 2000 in het Duitse Keulen door drie personen, waaronder de huidige CEO Daniel Attallah.
Via haar website biedt Pixum haar klanten de mogelijkheid om vanuit huis verscheidene foto-gerelateerde producten te bestellen. Het aanbod van Pixum varieert van gewone fotoafdrukken tot uw foto op canvas, en van fotoboeken tot gepersonaliseerde telefoonhoesjes. Met behulp van de online software die Pixum op haar website aanbiedt, kunt u deze zelf naar wens ontwerpen. Tevens heeft Pixum haar eigen app ontwikkeld, waarbij u gemakkelijk vanaf uw smartphone of tablet uw eigen fotoboek, kalender en fotoafdrukken kunt ontwerpen. De app biedt ook de mogelijkheid om rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet uw foto als ansichtkaart versturen.
Pixum streeft ernaar alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De precieze levertijden hangen echter sterk van het soort product dat u heeft besteld af. Gewone afdrukken worden normaliter binnen één werkdag verwerkt en tussen één tot vier werkdagen bij u afgeleverd. Voor grotere producten zoals de XL of XXL fotoboeken kan de levertijd oplopen tot elf werkdagen. De hoogte van de verzendkosten verschilt tevens per product, u kunt op de website een uitgebreid overzicht hiervan terugvinden.
Voor nieuwe klanten heeft Pixum speciale kennismakingsacties waarbij u met korting kennis kunt maken met de producten die zij levert. Voor de precieze acties en meer informatie kunt u de website van Pixum raadplegen.

Contact

In het geval dat u vragen heeft kunt u de klantenservice van Pixum altijd telefonisch bereiken op telefoonnummer 0900 – 5005010 (10 cent per minuut). De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 10.00 en 14.00 uur. Indien u Pixum liever digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mailbericht te sturen aan service@pixum.com. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, de klantenservice van Pixum is actief op zowel Facebook als Twitter.
Pixum heeft geen hoofdkantoor in Nederland, maar zij is een geregistreerd merk van Diginet GmbH & Co. KG. Het kantoor hiervan is gevestigd op Industriestrasse 161, 50999 Keulen, Duitsland. U kunt het hoofdkantoor per post op dit adres bereiken, of door een e-mail te sturen naar info@pixum.com. Tevens kunt u het hoofdkantoor per telefoon bereiken op telefoonnummer 0049 – 22368860.

Openingstijden Pixum klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Pixum

Telefoonnummer Pixum klantenservice

Telefoonnummer
0900 – 5005010
Belkosten
10 cent per minuut

Adres Pixum klantenservice

Industriestrasse 161
Keulen, Duitsland

E-mailadres Pixum klantenservice

E-mailadres

Pixum opzeggen

Pixum direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/pixum.

Pixum ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie