Van Dijk Educatie

 klantenservice

Over Van Dijk Educatie

Van Dijk Educatie is een online webwinkel voor nieuwe en tweedehands studieboeken. Jaarlijks worden gemiddeld zo’n 750.000 Nederlandse scholieren van in totaal 12 miljoen studieboeken voorzien. Scholieren kunnen niet alleen hun boeken aanschaffen bij Van Dijk Educatie, maar zij kunnen hier ook zeer gemakkelijk hun lesmateriaal tijdelijk huren.
Inmiddels is Van Dijk Educatie uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van educatieve informatiedragers. Om te weten wat er speelt op het gebied van leermiddelen en de onderwijsmarkt, heeft Van Dijk Educatie intensief contact met vele onderwijsinstellingen. Een groot aantal onderwijsinstellingen geeft dan ook hun complete lijst met voorgeschreven studieboeken aan Van Dijk Educatie door, zodat scholieren gemakkelijk en snel al hun benodigde studieboeken in één compleet boekenpakket kunnen bestellen. Bovendien kunnen scholieren zodra zij hun oude studieboeken niet meer nodig hebben, deze via de website weer verkopen aan Van Dijk Educatie en een mooi zakcentje verdienen.
Van Dijk Educatie is echter meer dan alleen studieboeken. Scholieren hebben ruime keuze uit het brede assortiment aan hippe schooltassen, agenda’s, schriften, schrijfwaren en andere schoolbenodigdheden. Tevens kunnen zij, als ze een klein steuntje in de rug nodig hebben, allerhande studiehulpmiddelen (zoals taal- en rekenkaarten, studiebundels, dyslexiehulpmiddelen en bijles CD-roms) in de webshop vinden.
Tenslotte is Van Dijk Educatie aangesloten bij Thuiswinkel.org, dit is een door de Consumentenbond gesteund keurmerk voor veilig en betrouwbaar online winkelen.

Contact

U kunt de klantenservice van Van Dijk Educatie van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch bereiken. Voor vragen gerelateerd aan producten voor het Voortgezet Onderwijs (VO) kunt u het telefoonnummer 088-2030303 bellen. Indien uw vraag gerelateerd is aan producten voor het Middelbaar Beroeps Onderwijs (MBO), kunt u de juiste klantenservice via het telefoonnummer 088-2030330 bereiken. Het hoofdkantoor is gevestigd op Dieselstraat 1, 8263 AE Kampen. Mocht u Van Dijk Educatie via de post willen contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Van Dijk Educatie, Postbus 23, 8260 AA Kampen. Tevens kunt u digitaal contact opnemen met Van Dijk Educatie ook, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar info@vandijk.nl. Indien u een klacht heeft over de service of een bepaald product kunt u het klachtenformulier op de website invullen. Tenslotte kunt u voor vragen ook op de sociale media terecht via Twitter en LinkedIn.

Contact met Van Dijk Educatie

Openingstijden Van Dijk Educatie klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Van Dijk Educatie klantenservice

Contact met Van Dijk EducatieNummer
Algemeen088 20 30 303

Overige contactmogelijkheden Van Dijk Educatie klantenservice

Van Dijk Educatie opzeggen

Van Dijk Educatie direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/van dijk educatie.

Van Dijk Educatie ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Van Dijk Educatie? Laat ons je ervaring met Van Dijk Educatie weten!
Beoordeel Van Dijk Educatie

Adres Van Dijk Educatie klantenservice

Dieselstraat 1
Kampen

Laat ons je ervaring met de Van Dijk Educatie klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Van Dijk Educatie klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Van Dijk Educatie Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Van Dijk Educatie klantenservice?