Etrias

 klantenservice

Over Etrias

Etrias is een online warenhuis, dat ruim veertig verschillende webwinkels onder zich heeft. Het bedrijf is in 2011 vanuit een studentenkamer opgericht door Laurens Ultee, Wouter Schreurs en Stan Verhoeven. Het concept was van begin af aan al opgezet om kwalitatief goede producten te leveren met een uitstekende service. Sinds de eerste webwinkel is het bedrijf blijven groeien, en inmiddels zijn de 41 webshops actief in niet alleen Nederland, maar ook België, Duitsland en Frankrijk, samen met één fysieke winkel in Vught. In de winkel wordt een selectie van het gehele online assortiment gepresenteerd.

Het assortiment van Etrias bestaat uit ruim 90.000 verschillende artikelen, variërend van schoenen tot speelgoed, en van slaapkameraccessoires tot verzorgingsproducten voor huisdieren. Alle bestellingen van meer dan €50,- worden kosteloos bij u thuis bezorgd. Voor de meeste artikelen geldt dat als u het op een werkdag vóór 22.00 uur heeft besteld, uw bestelling de volgende dag bij u wordt thuisbezorgd. Etrias is in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit is een door de Consumentenbond gesteund keurmerk en houdt in dat u altijd veilig en zonder zorgen bij Etrias kunt online winkelen en betalen.

Etrias heeft in 2013 met haar gespecialiseerde webshop Bedsupply de Thuiswinkel Award “Beste Webwinkel” in de categorie slapen gewonnen. In 2015 won Etrias deze prijs wederom met Bedsupply. Ook won Etrias met haar webwinkel Laarzenwinkel de award “Beste Webwinkel” in de categorie schoenen. Tevens won Etrias zelf in 2014 de Jonge Ondernemeraward van Admarkt en werd zij uitgeroepen tot 6e snelst groeiende bedrijf van Nederland door de FD Gazellen.

Contact

Voor vragen kunt u de klantenservice van Etrias telefonisch bereiken via telefoonnummer 013 – 3030062. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 22.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 9.00 en 17.00 uur. Indien u de klantenservice per e-mail wenst te bereiken, dan kunt u dit doen door uw vraag te sturen naar klantenservice@etrias.nl. De klantenservice zal binnen uiterlijk 1 werkdag uw e-mailbericht beantwoorden. Tevens kunt u het contactformulier op de website invullen.
Zowel het hoofdkantoor als de fysieke winkel van Etrias zijn gevestigd op De Schakel 9, 5261LL Vught. Hier kunt u altijd langskomen voor vragen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 22.00 uur, en in het weekend tussen 9.00 en 17.00 uur. In het geval dat u de klantenservice per post wenst te contacteren, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan voornoemd adres.
Tenslotte kunt u uw vragen aan Etrias ook via de sociale media stellen. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter.

Contact met Etrias

Openingstijden Etrias klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -22:00
Dinsdag
08:00 -22:00
Woensdag
08:00 -22:00
Donderdag
08:00 -22:00
Vrijdag
08:00 -22:00
Zaterdag
09:00 -17:00
Zondag
09:00 -17:00

Telefoonnummers Etrias klantenservice

Contact met EtriasNummer
Algemeen013 – 3030062

Overige contactmogelijkheden Etrias klantenservice

Etrias opzeggen

Etrias direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/etrias.

Etrias ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Etrias? Laat ons je ervaring met Etrias weten!
Beoordeel Etrias

Adres Etrias klantenservice

De Schakel 9
Vught

Laat ons je ervaring met de Etrias klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Etrias klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Etrias Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Etrias klantenservice?