Large

 klantenservice

Over Large

Large, voluit Large Popmerchandising, is een webwinkel die gespecialiseerd is in alternatieve muziek, merchandise en lifestyleproducten. Het bedrijf bestaat al sinds 1986 en begon oorspronkelijk als een kraam op festivals en markten dat merchandise van pop- en rockartiesten en andere alternatieve kleding verkocht. In 1989 opende Large een winkeltje in Gouda. Het was destijds ook al mogelijk om via postorder te bestellen, maar dat was een proces wat in het begin op de achtergrond lag. Echter groeide de populariteit om via postorder te bestellen gestaag, waardoor de eigenaren begin jaren ’90 de keuze maakten om zich volledig op postorder te richten en af en toe nog met een kraampje op festivals te staan. In 1995 groeide Large explosief en gaat de samenwerking aan met het Duitse E.M.P., eenzelfde soort postorderbedrijf. Tot 2003 opereerde Large nog vanuit Nederland, maar sinds dat jaar is ook het magazijn samengevoegd met dat van E.M.P. en bevindt zich nu in Duitsland. Alleen een aantal afdelingen blijven achter in Nederland.
Inmiddels heeft Large al jaren een webshop waarin u gemakkelijk vanuit huis 24 uur en 7 dagen per week uit het ruime assortiment kunt bestellen. Het assortiment varieert van bandshirts tot vinyl, en van schoenen tot posters. Ook heeft zij producten die nergens anders te vinden zijn, deze staan aangegeven met “Exclusief bij Large”. Het gaat dan om speciale edities van artikelen die uniek zijn in de omgeving Nederland en België.
Inmiddels hebben al meer dan 1.000.000 klanten ooit bij Large besteld, waarvan er 275.000 nog regelmatig bestellen.

Contact

Indien u een vraag heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice van Large. Dit kunt u doen door te bellen naar telefoonnummer 010 – 2862066, dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kunt u de klantenservice per fax contacteren, dit doet u door een faxbericht te sturen aan 010 – 2862060. In het geval dat u de klantenservice per e-mail wenst te contacteren kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar klanten.service@large.nl als het een vraag voor de klantenservice betreft, of naar mailbox@large.nl indien het een algemene vraag betreft. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, Large is actief op zowel Facebook als Twitter. Tenslotte kunt u de klantenservice ook per post bereiken, dit doet u door uw brief te adresseren aan Large Popmerchandising, Postbus 1113, 3000 BC Rotterdam
Het hoofdkantoor van Large is gevestigd op Graafstroomstraat 35, 3055 AN Rotterdam.

Contact met Large

Openingstijden Large klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Large klantenservice

Contact met LargeNummer
Algemeen010-2862066

Overige contactmogelijkheden Large klantenservice

Large opzeggen

Large direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/large.

Large ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Large? Laat ons je ervaring met Large weten!
Beoordeel Large

Adres Large klantenservice

Graafstroomstraat 35
Rotterdam
Rapportcijfer Large klantenservice: 3.7

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Large klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Large klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Large Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Large klantenservice?

3 reviews over “Large”

 1. Rapportcijfer: 1

  Telefonisch niet bereikbaar..

  Jammer, heb enkele vragen, deze zijn gecompliceerd.

  Zodat er enige uitleg nodig is.

  Betalingen via Klarna liepen niet goed, geld werd zoals door hun beloofd niet terug gestort.

  Het systeem stuurde me met de actie, 3 t-shirts 2 betalen. @ shirts waaronder ik maar 1 heb besteld en de code daarvoor niet heb ingevuld. Doordat ik via Klarna betalen moest. Hoogst frustrerend allemaal. Kreeg ook nog xxl terwijl ik L of M draag en invul.

  Toch met vriendelijk groet,
  Zal toch wel nix horen..
  Cees Bijma

  Heb inmiddels duizend euro plus besteld.. Uitgegeven aan Large en BSC member.

 2. Rapportcijfer: 8

  Het telefoonnummer van Large klopt niet, je krijgt afgesloten toon. Dus 010 2862066 is niet bereikbaar.

 3. Rapportcijfer: 2

  Ik heb twee zitten wachten op hun chat elke keer we komen er zo aan nou mooi niet uiteindelijk reageerde een dame genaamd Jessica ze was niet netjes met reageren ik heb screenshots gemaakt hiervan ik wilde weten hoe het ging omdat ik gisteren wat bij hun besteld had maar zag vanmorgen dat me adres het oude adres is ik kon het handmatig veranderen maar zag dat dag op me account goed veranderd was maar bij me bestellingen niet deze dame zei toen ik zei ik ga hier zeker wat mee doen want dit is zeker niet klantvriendelijk toen uw moet track and tracé afwachten want zei kon niks veranderen ik zei ik heb niks gehad ze bleef niet netjes en met eind antwoord dat ik zei ik vind de manier niet netjes antwoorden ze alleen oké ik weet nog steeds niet van hoe pf wat ik heb ze zelfs gebeld maar er werd gezegd dat ze vandaag niet bereikbaar zijn ik zit nu in de zenuwen of me bestellingen nu wel goed aankomen en niet alsnog bij me oude adres afgeleverd worden het enige wat ik wilde weten wat ik moest doen en of de bestellingen op het goede adres aankomen want het is geen klein bedrag en zometeen pakt iemand anders het aan ben ik het kwijt maar helaas klantenservice large ben teleurgesteld en weet niet of ik hierna nog ooit wat bestel