Siebel Juweliers

Over Siebel Juweliers

Al meer dan 100 jaar is Siebel Juweliers het juiste adres voor al uw sieraden. Dankzij deze jarenlange ervaring in de juweliersbranche, wel 36 winkels over het hele land verspreid en een uitgebreide webshop, is Siebel Juweliers uitgegroeid tot een echt Nederlands begrip. Hierdoor kunt u bij Siebel Juweliers ten alle tijden rekenen op een goede service, uitstekende kwaliteit en een zeer deskundig advies.
Vanwege de openheid en toegankelijkheid van haar winkels en de expertise van haar personeel, heeft Siebel Juweliers al meerdere malen de Publieksprijs Beste Winkelketen in de categorie Juweliers mogen ontvangen. Indien u geen tijd heeft om één van de winkels te bezoeken, bent u 24 uur per dag en 7 dagen per week van harte welkom in de webshop van Siebel Juweliers. Hier bestelt u gemakkelijk en snel de prachtigste sieraden, en kunt u deze altijd kosteloos retourneren per post of in de winkel. De webshop is tevens aangesloten bij Thuiswinkel.org, een door de Consumentenbond gesteund keurmerk. Dit betekent dat u altijd veilig en zonder zorgen online kunt winkelen bij Siebel Juweliers.

Sieraden- en horlogecollectie

Siebel Juweliers biedt zowel in de webshop als in haar winkels een ruime collectie van horloges, sieraden, en trouw- en relatieringen aan. Van klassiek goud tot modern zilver gecombineerd met de laatste modekleuren, en van betaalbaar tot exclusief.
Een enkele greep uit de merken van de sieradencollectie: Swarovski, Calvin Klein, Esprit, Ti Sento, Guess en Buddha to Buddha. Voor horloge merken kunt u bijvoorbeeld denken aan: Michael Kors, Seiko, Fossil, Tommy Hilfiger, Hugo Boss en Esprit. Voor trouwringen biedt Siebel Juweliers onder andere de merken Martinshof, Desiree en Insieme by Siebel aan.

Contact

U kunt de klantenservice van Siebel Juweliers van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken op het telefoonnummer 088-6550399. Het kantoor van Siebel Juweliers is gevestigd op Zekeringstraat 44, 1014 BT Amsterdam. Indien u uw vraag aan Siebel Juweliers per post wilt stellen, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Siebel Jewelry B.V., Postbus 59238, 1040 KE Amsterdam. In het geval dat u liever de klantenservice via e-mail wenst te contacteren, kunt u een e-mailbericht sturen aan webshop@siebeljuweliers.nl als het een vraag met betrekking tot de webshop betreft. Als u een algemene vraag heeft kunt u een e-mailbericht sturen naar info@siebeljuweliers.nl. Tenslotte kunt u Siebel Juweliers ook bereiken via de sociale media. Siebel Juweliers is actief op zowel Twitter als Facebook.

Openingstijden Siebel Juweliers klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Siebel Juweliers

Telefoonnummer Siebel Juweliers klantenservice

Telefoonnummer
088 - 655 03 99
Belkosten
lokaal tarief

Adres Siebel Juweliers klantenservice

Pieter Lieftinckweg 11
Zaandam

Siebel Juweliers opzeggen

Siebel Juweliers direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/siebel juweliers.

Siebel Juweliers ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie