Siebel Juweliers

 klantenservice

Over Siebel Juweliers

Al meer dan 100 jaar is Siebel Juweliers het juiste adres voor al uw sieraden. Dankzij deze jarenlange ervaring in de juweliersbranche, wel 36 winkels over het hele land verspreid en een uitgebreide webshop, is Siebel Juweliers uitgegroeid tot een echt Nederlands begrip. Hierdoor kunt u bij Siebel Juweliers ten alle tijden rekenen op een goede service, uitstekende kwaliteit en een zeer deskundig advies.
Vanwege de openheid en toegankelijkheid van haar winkels en de expertise van haar personeel, heeft Siebel Juweliers al meerdere malen de Publieksprijs Beste Winkelketen in de categorie Juweliers mogen ontvangen. Indien u geen tijd heeft om één van de winkels te bezoeken, bent u 24 uur per dag en 7 dagen per week van harte welkom in de webshop van Siebel Juweliers. Hier bestelt u gemakkelijk en snel de prachtigste sieraden, en kunt u deze altijd kosteloos retourneren per post of in de winkel. De webshop is tevens aangesloten bij Thuiswinkel.org, een door de Consumentenbond gesteund keurmerk. Dit betekent dat u altijd veilig en zonder zorgen online kunt winkelen bij Siebel Juweliers.

Sieraden- en horlogecollectie

Siebel Juweliers biedt zowel in de webshop als in haar winkels een ruime collectie van horloges, sieraden, en trouw- en relatieringen aan. Van klassiek goud tot modern zilver gecombineerd met de laatste modekleuren, en van betaalbaar tot exclusief.
Een enkele greep uit de merken van de sieradencollectie: Swarovski, Calvin Klein, Esprit, Ti Sento, Guess en Buddha to Buddha. Voor horloge merken kunt u bijvoorbeeld denken aan: Michael Kors, Seiko, Fossil, Tommy Hilfiger, Hugo Boss en Esprit. Voor trouwringen biedt Siebel Juweliers onder andere de merken Martinshof, Desiree en Insieme by Siebel aan.

Contact

U kunt de klantenservice van Siebel Juweliers van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken op het telefoonnummer 088-6550399. Het kantoor van Siebel Juweliers is gevestigd op Zekeringstraat 44, 1014 BT Amsterdam. Indien u uw vraag aan Siebel Juweliers per post wilt stellen, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Siebel Jewelry B.V., Postbus 59238, 1040 KE Amsterdam. In het geval dat u liever de klantenservice via e-mail wenst te contacteren, kunt u een e-mailbericht sturen aan webshop@siebeljuweliers.nl als het een vraag met betrekking tot de webshop betreft. Als u een algemene vraag heeft kunt u een e-mailbericht sturen naar info@siebeljuweliers.nl. Tenslotte kunt u Siebel Juweliers ook bereiken via de sociale media. Siebel Juweliers is actief op zowel Twitter als Facebook.

Contact met Siebel Juweliers

Openingstijden Siebel Juweliers klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Siebel Juweliers klantenservice

Contact met Siebel JuweliersNummer
Algemeen088 - 655 03 99

Overige contactmogelijkheden Siebel Juweliers klantenservice

Siebel Juweliers opzeggen

Siebel Juweliers direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/siebel juweliers.

Siebel Juweliers ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Siebel Juweliers? Laat ons je ervaring met Siebel Juweliers weten!
Beoordeel Siebel Juweliers

Adres Siebel Juweliers klantenservice

Pieter Lieftinckweg 11
Zaandam
Rapportcijfer Siebel Juweliers klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Siebel Juweliers klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Siebel Juweliers klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Siebel Juweliers Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Siebel Juweliers klantenservice?

1 reviews over “Siebel Juweliers”

  1. Rapportcijfer: 8

    Via deze weg willen wij onze grote ongenoegen uiten over een merk wat u verkoopt in uw winkels. Mijn man heeft een guess horloge bij u in amersfoort gekocht en nu zijn we vandaag voor de 3e keer terug gegaan met het horloge, dit kan echt niet, zeker niet voor de prijs die we ervoor betaald hebben. Wij zijn inmiddels het vertrouwen in guess volledig kwijt en wij verwachten dat guess ons tegemoet komt en wij het geld terug krijgen waar wij bij siebel een ander horloge kunnen uitzoeken van een ander merk. De dames van de winkel adviseerde ons om het recu nr aan u door te geven zodat u kan zien wanneer wij het horloge steeds hebben in moeten leveren vanwege het stilstaan en het knopje wat los zit. Het nr is 13000913. Wij hopen dat u meer gedaan krijgt dan elke keer een reparatie, waardoor het horloge meer bij de reparatie is dan om de pols van mijn man. Met vriendelijke groet C M de Goede- Nienhuis