Gemeente Alblasserdam

 klantenservice

Over de gemeente Alblasserdam

Alblasserdam is een gemeente in Zuid-Holland, een van de bekendste Nederlandse provincies. De gemeente Alblasserdam bestaat binnen de gemeentegrenzen enkel uit de plaats Alblasserdam. Echter, er is nog wel een buurtschap dat ook onder de gemeente Alblasserdam valt, namelijk de buurtschap Kortland. De gemeente Alblasserdam bestaat momenteel uit zo’n 20.000 inwoners en heeft Jan Heijkoop als burgemeester. Alblasserdam staat om een aantal dingen bekend, zo is Alblasserdam een vertrekpunt voor een fietstocht naar het beroemde molencomplex Kinderdijk. Hiernaast kunt u vanuit Alblasserdam ook verschillende fiets- en kanotochten door de Alblasserwaard maken. Alblasserdam heeft ook een populair recreatiegebied in de omgeving, namelijk het recreatiegebied Lammetjeswiel. Hiernaast heeft Alblasserdam ook een overdekt zwembad. Kortom: er is dus voldoende te doen in de gemeente Alblasserdam. Wilt u weten wat u allemaal nog meer dan doen in Alblasserdam, of wilt u meer praktische informatie over Alblasserdam? Neem dan contact op met de gemeente Alblasserdam klantenservice. De medewerkers van deze gemeente Alblasserdam klantenservice kunnen de meeste vragen vrij gemakkelijk beantwoorden.

Geschiedenis van de gemeente Alblasserdam

Alblasserdam heeft een interessante geschiedenis. Een van de redenen waarom Alblasserdam zo’n interessante geschiedenis heeft, is het feit dat Alblasserdam aan een van de drukst bevaren rivieren van Europa ligt, “de Noord”. Daardoor gaat de geschiedenis van Alblasserdam ruim 700 jaar terug. Tijdens de tweede wereldoorlog werd Alblasserdam zeer zwaar getroffen. Gelukkig zijn de historische Kerkstraat en de karakteristieke dijkbebouwing van Alblasserdam wel bewaard gebleven. Er hebben echter wel veel gebouwen in Alblasserdam gestaan die de oorlog niet overleefd hebben. Hiernaast trof de waternoodramp van 1953 een gedeelte van Alblasserdam. Heeft u meer vragen over de geschiedenis van Alblasserdam? Of wilt u gewoonweg meer informatie over Alblasserdam, en meer specifiek, over de gemeente Alblasserdam? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Alblasserdam klantenservice.

Gemeente Alblasserdam klantenservice

In het gemeentehuis van Alblasserdam is ook de gemeente Alblasserdam klantenservice gevestigd. Deze gemeente Alblasserdam klantenservice is er speciaal op gericht om de mensen uit Alblasserdam tot dienst te zijn. Naast langsgaan op het gemeentehuis in Alblasserdam (adres: cortgene 2), kunt u ook op een aantal andere manieren de gemeente Alblasserdam klantenservice bereiken. Zo kunt u bellen met het telefoonnummer. Deze is speciaal van inwoners van Alblasserdam. Bel hiervoor 14078. Hiernaast is het natuurlijk ook nog mogelijk om de gemeente Alblasserdam klantenservice per email te bereiken. Dit kunt u doen via het contactformulier op de website van de gemeente Alblasserdam klantenservice. Er zijn dus een aantal verschillende manieren waarop u de gemeente Alblasserdam klantenservice. In principe maakt het niet uit op welke manier u contact zoekt met de gemeente Alblasserdam klantenservice, maar voor gedetailleerde vragen is het handig om te mailen alvorens u belt. Zo kan de gemeente Alblasserdam klantenservice in uw mailtje de specifieke informatie opzoeken.

Contact met Gemeente Alblasserdam

Openingstijden Gemeente Alblasserdam klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -16:30
Dinsdag
08:30 -16:30
Woensdag
08:30 -16:30
Donderdag
08:30 -16:30
Vrijdag
08:30 -16:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Alblasserdam klantenservice

Contact met Gemeente AlblasserdamNummer
Algemeen14 078

Overige contactmogelijkheden Gemeente Alblasserdam klantenservice

Gemeente Alblasserdam opzeggen

Gemeente Alblasserdam direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente alblasserdam.

Gemeente Alblasserdam ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Alblasserdam? Laat ons je ervaring met Gemeente Alblasserdam weten!
Beoordeel Gemeente Alblasserdam

Adres Gemeente Alblasserdam klantenservice

Cortgene 2
Alblasserdam

Laat ons je ervaring met de Gemeente Alblasserdam klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Alblasserdam klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Alblasserdam Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Alblasserdam klantenservice?