Gemeente Albrandswaard

 klantenservice

Over gemeente Albrandswaard

De gemeente Albrandswaard is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Albrandswaard is een gemeente die eigenlijk pas sinds 1985 bestaat. Hij is ontstaan door het samenvoegen van twee andere gemeentes, namelijk de gemeente Rhoon en Poortugaal. Op dit moment kent de gemeente ongeveer 25.000 inwoners. De gemeentenaam “Albrandswaard” is afgeleid van de voormalige heerlijkheid “Albrantswaard en Kijvelanden”. Zowel Rhoon als Poortugaal zijn opgedeeld in verschillende wijken. Rhoon bestaat uit de wijken “Centrum en Rhoon-West”, “Oude Koedood”, “Rhoon-Noord”, “Ghijseland en Huyters”, “Industrieterrein Overhoeken”, “Overige huizen Rhoon” en “Portland”. Poortugaal bestaat uit de wijken “Poortugaal-Dorp en Landweg”, “Deltawijk en Zuid”, “Oost-Valckestijn”, “West-Valckestijn”, “Kasteeltuin” en “Overige Huizen Poortugaal”. De gemeente Albrandswaard heeft samenwerkingsverbanden met de BAR-gemeenten (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk) en de Stadsregio Rotterdam. Hiernaast behoort de gemeente tot de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. De Burgemeester van Albrandswaard is op dit moment Hans Wagner.

Vernieuwingen in de gemeente Albrandswaard

De afgelopen paar jaar is er in de gemeente Albrandswaard veel werk verricht in het kader van vernieuwingen. Zo is het gemeentehuis van Albrandswaard verplaats naar een kantorencomplex in Portugaal. Voorheen stond het gemeentehuis van de gemeente Albrandswaard aan de viaductweg in Rhoon. Het gemeentehuis zal echter niet in Poortugaal blijven. Het plan is namelijk om tegen 2020 een nieuw gemeentehuis te bouwen aan de oostkant van Rhoon. Dit ligt nabij de nieuwe gemeentewerf in Rhoon. Kortom, er zijn veel vernieuwingen bezig in de gemeente Albrandswaard! Wilt u weten waar de gemeente Albrandswaard verder allemaal mee bezig is? Neem dan contact op met de gemeente Albrandswaard klantenservice. De medewerkers van de gemeente Albrandswaard klantenservice zullen u zo goed mogelijk te woord proberen te zijn.

Gemeente Albrandswaard klantenservice

Net zoals vele andere gemeentes vinden de medewerkers van de gemeente Albrandswaard het erg belangrijk dat de inwoners van Rhoon of Poortugaal precies weten hoe het zit met de gemeente. Daarom is de gemeente Albrandswaard klantenservice ook een belangrijk onderdeel van de gemeente. Het gemeentehuis van de gemeente Albrandswaard met daarin de gemeente Albrandswaard klantenservice kunt u vinden op Hofhoek 5 te Poortugaal. Wil u liever iemand aan de telefoon spreken in plaats van persoonlijk naar het gemeentehuis te gaan? Dat kan natuurlijk ook. U kunt de gemeente Albrandswaard klantenservice telefonisch bereiken door de bellen met 010 506 11 11. Hiernaast kunt u op de website van de gemeente Albrandswaard klantenservice ook het contactformulier invullen. Na het invullen van dit formulier zal er zo snel mogelijk contact worden opgenomen met u, veelal in de vorm van een reactie per email. Dit kan soms echter wel een aantal werkdagen duren. Er zijn dus een aantal verschillende manieren om in contact te komen met de gemeente Albrandswaard klantenservice: telefonisch, in het gemeentehuis en via het contactformulier op de website.

Contact met Gemeente Albrandswaard

Openingstijden Gemeente Albrandswaard klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Albrandswaard klantenservice

Contact met Gemeente AlbrandswaardNummer
Algemeen010 - 506 11 11

Overige contactmogelijkheden Gemeente Albrandswaard klantenservice

Gemeente Albrandswaard opzeggen

Gemeente Albrandswaard direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente albrandswaard.

Gemeente Albrandswaard ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Albrandswaard? Laat ons je ervaring met Gemeente Albrandswaard weten!
Beoordeel Gemeente Albrandswaard

Adres Gemeente Albrandswaard klantenservice

Hofhoek 5
Poortugaal

Laat ons je ervaring met de Gemeente Albrandswaard klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Albrandswaard klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Albrandswaard Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Albrandswaard klantenservice?