Gemeente Aalsmeer

 klantenservice

Over de gemeente Aalsmeer

De in Noord-Holland gelegen gemeente Aalsmeer telt zo’n 30.900 inwoners. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 34 vierkante kilometer. De gemeente Aalsmer maakt, net zoals vele andere gemeentes rondom Amsterdam, uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. De burgemeester van de gemeente Aalsmeer is Jobke Vonk-Vedder, van het CDA. Inwoners van Aalsmeer hebben een eigen naam, de inwoners van Aalsmeer heten namelijk “Aalsmeerders”. Heeft u meer vragen over praktische informatie met betrekking tot de Gemeente Aalsmeer? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Aalsmeer klantenservice. Gemeentemedewerkers kunnen al uw vragen met betrekking tot praktische informatie over de gemeente Aalsmeer beantwoorden.

Geschiedenis van de gemeente Aalsmeer

In de geschiedenisboeken wordt Aalsmeer voor het eerst genoemd in 1133. Toen ging Aalsmeer echter niet door het leven als “Aalsmeer”, maar als “Alsmar”. Aalsmeer was in deze tijd niet heel erg gericht op Amsterdam, maar huist op Haarlem. In de omgeving van Aalsmeer werd veel turf gestoken, waardoor de omgeving van Aalsmeer een omgeving was met veel plassen en meren. Deze plassen en meren waren namelijk ontstaan door het steken van turf. Aalsmeer was dus een gemeente die al een tijd lang bestaat en daardoor dus ook een vrij interessante geschiedenis heeft. Aalsmeer is bijvoorbeeld al sinds 1912 aangesloten op het spoorwegnet. Vanuit Aalsmeer konden mensen toen de trein pakken in drie verschillende richtingen, namelijk in de richting van Amsterdam, in de richting van Uithoorn en in de richting van Amsterdam. Op dit moment is er geen treinverbinding meer met Aalsmeer, maar de gemeente is nog steeds goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Heeft u een vraag over de geschiedenis van Aalsmeer? Neem dan eens contact op met de gemeente Aalsmeer klantenservice, zij kunnen u eventueel helpen om uw vraag te beantwoorden.

Gemeente Aalsmeer klantenservice

De gemeente Aalsmeer wil een goede binding houden met haar inwoners, en heeft daarom ook een goedlopende gemeente Aalsmeer klantenservice ingesteld. Deze klantenservice bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Een onderdeel van de gemeente Aalsmeer klantenservice is de servicedesk op het gemeentehuis in Aalsmeer. Het gemeentehuis van Aalsmeer kunt u vinden op Raadhuisplein 1, 1431 EH Aalsmeer. Hiernaast kunt u de gemeente Aalsmeer klantenservice ook bereiken per telefoon, dit kan via 0297-387575. Heeft u een vraag die niet per se meteen beantwoord hoeft te worden? Dan kunt u ook mailen naar het mailadres van de gemeente Aalsmeer klantenservice, dit is info@aalsmeer.nl. De gemeente Aalsmeer klantenservice heeft medewerkers in dienst om uw vragen zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Een reactie op een mail naar de gemeente Aalsmeer klantenservice kan echter wel een aantal dagen in beslag nemen.

Contact met Gemeente Aalsmeer

Openingstijden Gemeente Aalsmeer klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Aalsmeer klantenservice

Contact met Gemeente AalsmeerNummer
Algemeen0297 - 38 75 75

Overige contactmogelijkheden Gemeente Aalsmeer klantenservice

Gemeente Aalsmeer opzeggen

Gemeente Aalsmeer direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente aalsmeer.

Gemeente Aalsmeer ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Aalsmeer? Laat ons je ervaring met Gemeente Aalsmeer weten!
Beoordeel Gemeente Aalsmeer

Adres Gemeente Aalsmeer klantenservice

Raadhuisplein 1
Aalsmeer
Rapportcijfer Gemeente Aalsmeer klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Aalsmeer klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Gemeente Aalsmeer klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Aalsmeer Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Aalsmeer klantenservice?

3 reviews over “Gemeente Aalsmeer”

 1. Rapportcijfer: 8

  wat een waardeloze klantenservice
  typisch aalsmeer geen contact geen reactie liever gaan commentaar liever geen burgers waarmee je rekening moet houden.

 2. Rapportcijfer: 8

  waar blijft de kandidaten lijst voor de verkiezingen???

 3. Rapportcijfer: 8

  waardeloos je kan geen email fatsoenlijk sturen.
  Ik wil alleen maar weten waarom ik geen kandidatenlijst heb ontvangen voor de komende verkiezingen of willen jullie niet dat er gestemd gaat worden?