Gemeente Arnhem

 klantenservice

Over gemeente Arnhem

Arnhem is een de hoofdstad van Gelderland en is gelegen nabij de grens met Duitsland. Arnhem is een stad van gemiddelde grote en heeft zo’n 150.000 inwoners. Arnhem is een onderdeel van de stadsregio Arnhem Nijmegen, een agglomeratie dat nu ruim 735.000 inwoners telt. Tegenwoordig is de gemeente Arnhem vooral bekend door het feit dat de stad Arnhem, de grootste plaats uit de gemeente Arnhem, een bekende diensten- en ambtenarenstad is. Zo is Arnhem de zittingsplaats van de rechtbank Gelderland en het gerechtshof van Arnhem-Leeuwarden. Hiernaast bevindt zich de landelijke militaire kamer zich ook in Gelderland. In Arnhem wordt het traditionele dialect Arnhems gesproken, een Zuid-Gelders dialect dat zeer veel overeenkomsten vertoont met het Nijmeegs. Verder staat Arnhem heel erg bekend als een groene stad. Dit komt door de vele parken die de stad kent, zoals het Sonsbeekpark, maar ook door het feit dat Arnhem heel dicht bij het nationaal park de Veluwezoom ligt. Arnhem is dus een stad dat vooral in trek is bij mensen die van zowel natuur als stad houden. Hiernaast heeft Arnhem ook veel bezienswaardigheden, zoals het Watermuseum dat gelegen is in het Sonsbeekpark. Net buiten het centrum van Arnhem bevinden zich twee attracties die behoorlijk bekend zijn, namelijk het Open Lucht Museum en de dierentuin Burger’s Zoo. Het Open Lucht Museum is een museum waar Nederland door de eeuwen heen te zien is. U kunt zich in de jaren ’70 wanen, maar ook een Oud-Hollands dorp bezoeken. In de winter is het mogelijk om in het Open Lucht Museum te schaatsen en daarbij Koek en Zopie te krijgen. Arnhem is dus een stad met voor iedereen wat wils. Heeft u meer vragen over Arnhem of wilt u gewoon weten wat er nog meer te doen is in deze stad? Neem dan contact op met de VVV of met de gemeente Arnhem klantenservice.

Arnhem als modestad

Veel mensen weten dit niet, maar de gemeente Arnhem is erg belangrijk voor de ontwikkeling van de Nederlandse mode. Dit komt doordat een van de meest succesvolle Nederlandse modeacademies in Arnhem staat: ArteZ. Arnhem heeft om te twee jaar een Mode Biënnale waar ontwerpen van verschillende ontwerpers over de gehele wereld te zien zijn. Hiernaast hebben verschillende goede Nederlandse ontwerpers aan de modeacademie in Arnhem gestudeerd, zoals Victor & Rolf. Heeft u vragen over wat Arnhem nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de gemeente Arnhem klantenservice.

Gemeente Arnhem klantenservice

De klantenservice van de gemeente Arnhem is op een aantal verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u langsgaan bij het Stadhuis van Arnhem op Koningsstraat 38 te Arnhem, of kunt u bellen naar de gemeente Arnhem klantenservice. Het telefoonnummer van de gemeente Arnhem klantenservice is 0900 1809. Tevens is het mogelijk om de gemeente Arnhem klantenservice te bereiken via Twitter door te tweeten naar @gemeentearnhem. Ook per email is de gemeente Arnhem klantenservice te bereiken, namelijk via gemeente@arnhem.nl.

Contact met Gemeente Arnhem

Openingstijden Gemeente Arnhem klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Arnhem klantenservice

Contact met Gemeente ArnhemNummer
Algemeen0900 - 18 09

Overige contactmogelijkheden Gemeente Arnhem klantenservice

Gemeente Arnhem opzeggen

Gemeente Arnhem direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente arnhem.

Gemeente Arnhem ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Arnhem? Laat ons je ervaring met Gemeente Arnhem weten!
Beoordeel Gemeente Arnhem

Adres Gemeente Arnhem klantenservice

Koningstraat 38
Arnhem

Laat ons je ervaring met de Gemeente Arnhem klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Arnhem klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Arnhem Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Arnhem klantenservice?