Gemeente Asten

 klantenservice

Over de gemeente Asten

De gemeente Asten is een gemeente gelegen in de gemeente Noord-Brabant. Op dit moment heeft de gemeente Asten ongeveer 16.500 inwoners en het heeft een oppervlakte van zo’n zeventig vierkante kilometer. Asten is een gemeente die onderdeel uitmaakt van de plusregio Eindhoven. De hoofdplaats van Asten is het gelijknamige dorp Asten. Dit is echter niet de enige kern van de gemeente Asten, andere dorpen van de gemeente Asten zijn namelijk Heusden en Ommel. Op dit moment is de burgemeester van de gemeente Asten H.G. Vos. Naast H.G. vos bestaat het college uit Jac van Bussel (Algemeen Belang, en tevens de locoburgemeester), Theo Martens van het CDA en Jac Huijsmans van Leefbaar Asten. Asten is een gemeente dat grenst aan de gemeente Helmond, de gemeente Deurne, de gemeente Someren, de gemeente Nederweert en daarnaast de gemeente Peel en Maas. Het netnummer van de gemeente Asten is 0493 en de postcodes van de gemeente Asten lopen van 5720 tot aan 5725. Heeft u nog meer vragen over praktische zaken met betrekking tot de gemeente Asten, neem dan contact op met de gemeente Asten klantenservice.

Karakteristieken van de gemeente Asten

De gemeente Asten is gelegen in een erg mooi en karakteristiek gebied, dit komt omdat de gemeente Asten gelegen is aan het Nationaal Park De Groote Peel. Dit is een hoogveengebied. Hiernaast zijn er ook veel dingen te zien en te doen in de omgeving van de gemeente Asten. Zo staat er een neogotische kerk, de O.L. Vrouwe Presentatie, in de gemeente van Asten. Ook in het kleine dorp Ommel, die toe een van de kernen hoort van de gemeente, een kerk dat dienst doet als bedevaartsoord voor Maria. Het gemeentehuis van de gemeente Asten is zelf ook zeer het bezichtigen waard. Dit komt omdat het gemeentehuis van de gemeente Asten ontworpen is door Alexander Kropholler, die onder meer ook het oorspronkelijke Van Abbe Museum in Eindhoven ontwierp. Asten is dus een gemeente waar u zich niet hoeft te vervelen. Heeft u nog meer vragen over de gemeente Asten? Neem dan zeker ook even contact op met de gemeente Asten klantenservice.

Gemeente Asten klantenservice

Het is voor de medewerkers van de gemeente Asten erg belangrijk dat de inwoners van de gemeente Asten in de gaten hebben welke diensten de gemeente Asten allemaal kan leveren. Daarom heeft de gemeente Asten ook een goedlopende klantenservice, de gemeente Asten klantenservice. Deze gemeente Asten klantenservice is op een aantal verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u gewoonweg langsgaan op het gemeentehuis ins Asten, op koningsplein 3 te Asten. Ook kunt u bellen naar de gemeente Asten klantenservice, via 0493 671 212. Hiernaast is het mogelijk om de gemeente Asten klantenservice te mailen op het mailadres gemeente@asten.nl. Medewerkers van de gemeente Asten klantenservice trachten zo snel mogelijk een redactie te geven op uw gestuurde bericht.

Contact met Gemeente Asten

Openingstijden Gemeente Asten klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Asten klantenservice

Contact met Gemeente AstenNummer
Algemeen0493 - 671 212

Overige contactmogelijkheden Gemeente Asten klantenservice

Gemeente Asten opzeggen

Gemeente Asten direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente asten.

Gemeente Asten ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Asten? Laat ons je ervaring met Gemeente Asten weten!
Beoordeel Gemeente Asten

Adres Gemeente Asten klantenservice

Koningsplein 3
Asten

Laat ons je ervaring met de Gemeente Asten klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Asten klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Asten Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Asten klantenservice?