Gemeente Bergeijk

 klantenservice

Over gemeente Bergeijk

De Brabantse gemeente Bergeijk heeft een populatie van rond de 18,000 inwoners. In totaal strekt het grondgebied van de Kempense gemeente ruim 103 vierkante kilometer. Ruim een kwart hiervan is bos- en natuurgebied. Landschappelijk is het dan ook heerlijk rustig en groen om te wonen in gemeente Bergeijk. De rust en de natuur zijn de grootste trekpleisters voor de 10,000 toeristen die jaarlijks afreizen naar het zuiden van het land om te genieten van het buitenleven. Naast de weldadige groene omgeving heeft gemeente Bergeijk nog veel meer te bieden. Zo is er een rijk sociaal en cultureel leven met musea, een openluchttheater, discotheken, cafés en culturele centra. Toerisme en recreatie neemt een steeds belangrijke plek in, wat onder andere te merken is aan de aanwezigheid van de vele campings en hotels.
De gemeente zelf is pas jong. In 1997 onstond Bergeijk door de herindeling van de gemeenten Bergeyk, Luyksgestel, Riethoven en Westerhoven. Het grootste dorpkern is Bergeijk-dorp met 9000 inwoners en de kleinste is Weebosch met slechts 710 inwoners.

Gemeente Bergeijk Klantenservice

De gemeente doet er alles aan om het haar inwoners en bezoekers zo prettig mogelijk te maken. Toch kan het zo zijn dat u met een vraag zit, of bijvoorbeeld praktische zaken moet regelen als een paspoort aanvragen. Om u dan ook zo goed mogelijk van dienst te zijn is de gemeente Bergeijk klantenservice opgezet. U kunt zo via verschillende communicatiemiddelen in contact komen met een gemeentemedewerker van Berghuijs. Voor verschillende verzoeken en vragen zijn verschillende manieren het meest efficiënt. Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Digitale Voorzieningen

De website speelt een belangrijke rol in de gemeente Bergeijk klantenservice. In veel gevallen kunt u namelijk zelf gemakkelijk en snel een probleem oplossen of een verzoek indienen, zonder tussenkomst van een gemeentemedewerker. Op de website www.bergeijk.nl vindt u onder het kopje ‘inwoners’ een verzameling van de onderwerpen waar de meeste mensen vragen over hebben. Veelal staat ook het antwoord op uw vraag tussen deze veelgestelde vragen. Ook kunt u op de website het laatste nieuws bijhouden, door de digitale gemeentegids bladeren en beleidsplannen bekijken. Hiernaast kunt u ook een persoonlijke mail sturen via het online contactformulier of naar info@bergeijk.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk gereageerd op uw mail.

Persoonlijk Contact

Als u liever persoonlijk contact heeft met de gemeente Bergeijk klantenservice, dan kan dat ook.
Via het telefoonnummer 0497 – 551 455 komt u uit bij de receptie van het gemeentehuis.  Vanuit hier zal u zo snel mogelijk worden doorverbonden naar de juiste afdeling. De telefonische bereikbaarheid van het gemeentehuis verschilt per dag. Op maandag, woensdag en donderdag is de receptie telefonisch geopend van 08:30 tot 17:00. Op dinsdagen van 08:30 – 19:00 en op vrijdagen van 08:30 tot 12:30 ’s middags.

Als u een bezoek wilt brengen aan het gemeentehuis moet u vantevoren een afspraak maken bij het desbetreffende loket. Dit kan via www.bergeijk.nl/afspraak of telefonisch.

Contact met Gemeente Bergeijk

Openingstijden Gemeente Bergeijk klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -19:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -12:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Bergeijk klantenservice

Contact met Gemeente BergeijkNummer
Algemeen0497 - 551 455

Overige contactmogelijkheden Gemeente Bergeijk klantenservice

Gemeente Bergeijk opzeggen

Gemeente Bergeijk direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bergeijk.

Gemeente Bergeijk ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Bergeijk? Laat ons je ervaring met Gemeente Bergeijk weten!
Beoordeel Gemeente Bergeijk

Adres Gemeente Bergeijk klantenservice

Burgemeester Magneestraat 1
Bergeijk

Laat ons je ervaring met de Gemeente Bergeijk klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Bergeijk klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Bergeijk Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Bergeijk klantenservice?