Gemeente Bergen op Zoom

 klantenservice

Over Gemeente Bergen Op Zoom

De gemeente Bergen op Zoom ligt in provincie Noord-Brabant en heeft als hoofdplaats het gelijknamige dorp Bergen op Zoom. De huidige gemeente bestaat pas sinds 1997 met als kernen naast de hoofdplaats: Halsteren, Lepelstraat, Heimolen, Kladde en Klutsdorp. Zoals in zoveel gemeentes in Brabant is carnaval het grootste feest van het jaar. Het is hier gewoonte om het gezicht te verbergen achter een masker of achter een stuk oude vitrage. Maar carnaval is niet het enige grote spektakel dat gemeente Bergen op Zoom aan haar inwoners en bezoekers te bieden heeft. Zo is er ook het bourgondische Krabbenfoor, een driedaagse jaarmarkt en foor. Ook zijn er de bekende Zoomerspelen, waarbij traditionele culturele activiteiten worden opgevoerd in de vorm van een toneelspel. De hoofdstad Bergen op Zoom staat verder bekend als kermisstad van Nederland, omdat oorspronkelijk de draaiorgels van Perle hier werden gebouwd. Hiernaast komen onder andere Rob de Nijs, Bert van der Veer, Cornald Maas en voetballer Abel Tamata uit de gemeente Bergen op Zoom.

Gemeenten Bergen op Zoom Klantenservice

Heeft u vragen of wat er zich afspeelt binnen de gemeente, of wilt u een verzoek indienen bij de gemeente? Neem dan contact op met de gemeente Bergen op Zoom klantenservice!
Dit kan op verschillende manieren.  Allereerst kunt u een kijkje nemen op de website www.bergenopzoom.nl. Hier vindt u verreweg de meeste informatie, gemakkelijk en snel. Op de homepage vindt u de zes onderwerpen waar de meeste vragen over binnenkomen, met een bijbehorend dossier aan informatie over dat betreffende onderwerp. Ook is er een apart kopje met veel gevraagde onderwerpen. De kans is dan ook groot dat u met een simpel bezoek aan de website al snel zelf uw vraag kan beantwoorden. U kunt tevens via de website meldingen maken, een identiteitsbewijs aanvragen, geboorteaangifte doen en een verzoek tot afvalruiming maken. Dit doet u via het digitaal loket, dat staat aangegeven op de website. Als u de Buiter Beter app download kunt u zelfs vanaf uw telefoon een melding openbare ruimte maken.
Als u via de website een melding maakt of een persoonlijk verzoek indient, houdt u dan uw DigiD inloggegevens bij de hand. Deze zijn hiervoor nodig.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever persoonlijk met een gemeentemedewerker? Neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente Bergen op Zoom klantenservice. U kunt het zes-cijferige telefoonnummer 14 01 64, zowel binnen en buiten kantooruren. Als u vanuit het buitenland belt kunt u dit doen naar +310 164 277 000. Als u langs wilt komen op het gemeentehuis zult u vantevoren een afspraak moeten maken. Dit kunt u doen via het digitaal loket, of via het formulier op de website. Ook kunt u bellen of een mail sturen naar stadskantoor@bergenopzoom.nl. Op mails wordt zo spoedig mogelijk gereageerd, maar voor aanvragen met spoed kunt u het beste direct bellen of online zelf uw zaken regelen.

Contact met Gemeente Bergen op Zoom

Openingstijden Gemeente Bergen op Zoom klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -16:00
Dinsdag
09:00 -16:00
Woensdag
09:00 -16:00
Donderdag
09:00 -16:00
Vrijdag
09:00 -13:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Bergen op Zoom klantenservice

Contact met Gemeente Bergen op ZoomNummer
Algemeen14 0164

Overige contactmogelijkheden Gemeente Bergen op Zoom klantenservice

Gemeente Bergen op Zoom opzeggen

Gemeente Bergen op Zoom direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente bergen op zoom.

Gemeente Bergen op Zoom ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Bergen op Zoom? Laat ons je ervaring met Gemeente Bergen op Zoom weten!
Beoordeel Gemeente Bergen op Zoom

Adres Gemeente Bergen op Zoom klantenservice

Jacob Obrechtlaan 4
Bergen op Zoom

Laat ons je ervaring met de Gemeente Bergen op Zoom klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Bergen op Zoom klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Bergen op Zoom Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Bergen op Zoom klantenservice?