Gemeente Berkelland

 klantenservice

Over Gemeente Berkelland

De Achterhoekse gemeente Berkelland ligt op de grens met Overijssel in de Nederlandse provincie Gelderland. De naam stamt af van de rivier de Berkel die door de gemeente heen stroomt. In totaal wonen er momenteel ruim 44,500 mensen in de gemeente en is daarmee de op een na grootste gemeente in de Achterhoek. De grootte van de gemeente Berkelland is te wijten aan de gemeentelijke herindeling in 2005 waarbij Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo samenvoegden. Met een oppervlakte van 284 vierkante kilometer is gemeente Berkelland bovendien een van de tien grootste plattelandsgemeenten van heel Nederland. De grootste kernen in de gemeente zijn Avest, Beltrum, Borculo, Brammelerbroek, Brinkmanshoek, Broeke, De Bruil, De Haar, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Heurne, Holterhoek, Hoonte, Hupsel, Leo-Stichting, Lintvelde, Lochuizen, Loo, Mallem, Neede, Noordijk, Noordijkerveld, Olden Eibergen, Rekken, Rietmolen, Ruurlo en Veldhoek.

Gemeente Berkelland Klantenservice

De gemeente Berkelland doet er alles aan om het haar inwoners en bezoekers zo prettig mogelijk te maken. Mocht u echter een klacht hebben dan hoort de gemeente dat graag. Ook voor meldingen, verzoeken en informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Berkelland klantenservice. Dit kan op verschillende manieren die hieronder worden uiteengezet.

Verreweg de meeste informatie kunt u vinden op de website www.gemeenteberkelland.nl. U kunt hier snel en gemakkelijk afspraken maken bij het gemeentehuis, een paspoort of identiteitsbewijs aanvragen, een verhuizing doorgeven, meldingen van schade en overlast doen en de actuele bekendmakingen bekijken. Veelal zijn er veel dezelfde vragen die aan medewerkers van de klantenservice van gemeente Berkelland worden gesteld. Deze onderwerpen zijn helder voor u gecategoriseerd op de website, met bijbehorende antwoorden en verdere informatie. In veel gevallen kunt u dus zonder hulp van een gemeentemedewerker zelf al gemakkelijk uw vragen beantwoorden of actie ondernemen. Dit bespaart u de moeite van een bezoek aan het gemeentehuis.
Ook kunt u bij de gemeente Berkelland klantenservice u inloggen bij Mijn Gemeente. Dit is een persoonlijke pagina, waarin u de voortgangsstatus van uw verzoeken kunt inzien, als alle informatie die de gemeente over u bezit. Zo kunt u ook makkelijk zelf wijzigingen doorgeven in bijvoorbeeld uw adres of huwelijksstatus. Houdt u bij het inloggen van Mijn Gemeente uw DigiD bij de hand. Deze heeft u nodig om in te loggen voordat u toegang krijgt tot bovengenoemde gegevens.

Persoonlijk Contact

Spreekt u toch liever met een van de medewerkers van de gemeente Berkelland klantenservice? Geen enkel probleem!
U kunt telefonisch contact opnemen met de receptie van het gemeentehuis op 0545 250 250.
De openingstijden van het gemeentehuis zijn van dinsdag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 12:30. Ook is er een extra opening op woensdagen tussen 17:00 en 19:00. Als u al online of telefonisch een afspraak heeft gemaakt, kunt u het gemeentehuis bezoeken op werkdagen tussen 13:00 en 16:30.

Contact met Gemeente Berkelland

Openingstijden Gemeente Berkelland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -16:30
Dinsdag
08:30 -16:30
Woensdag
08:30 -19:00
Donderdag
08:30 -16:30
Vrijdag
08:30 -16:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Berkelland klantenservice

Contact met Gemeente BerkellandNummer
Algemeen0545 - 250 250

Overige contactmogelijkheden Gemeente Berkelland klantenservice

Gemeente Berkelland opzeggen

Gemeente Berkelland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente berkelland.

Gemeente Berkelland ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Berkelland? Laat ons je ervaring met Gemeente Berkelland weten!
Beoordeel Gemeente Berkelland

Adres Gemeente Berkelland klantenservice

Marktstraat 1
Borculo

Laat ons je ervaring met de Gemeente Berkelland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Berkelland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Berkelland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Berkelland klantenservice?