Gemeente Binnenmaas

Over Gemeente Binnenmaas

Op 1 januari 2007 is de oorspronkelijk gemeente Binnenmaas samengevoegd met de gemeente ’s-Gravendeel, tot haar huidige formatie. Momenteel telt de gemeente Binnenmaas bijna 29,000 inwoners en strekt de oppervlakte uit over ruim 75 vierkante kilometer. De Zuid-Hollandse provincie is vernoemd naar een tak van de rivier de Maas: de Binnenbedijkte Maas. Deze riviertak ligt volledig binnen de gemeentegrenzen. De dorpen die binnen de gemeente liggen zijn: Blaaksedijk, ’s-Gravendeel, Goidschalxoord, Greup, Heinenoord, Maasdam, Mijnsheerenland, Puttershoek en Westmaas. De gemeente Binnenmaas ligt in het Nationaal Landschap Hoeksche Waard, dat sinds 2005 tot een van de twintig Nationale Landschappen in Nederland behoort. Deze natuurgebieden bezitten internationaal zeldzame en nationaal kenmerkende kwaliteiten op landschappelijk, cultuurhistorisch en natuurlijk gebied. De Hoeksche Waard staat bekend om haar unieke ‘bedijkingenlandschap’ en de openheid van haar agrarische cultuurlandschap.

Gemeente Binnenmaas Klantenservice

De gemeente Binnenmaas doet haar uiterste best om de woon-, werk- en leefomgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Om dit te bereiken is een goede communicatie met de inwoners en bezoekers van Binnenmaas noodzakelijk. Om deze reden is de gemeente Binnenmaas klantenservice opgezet. Er zijn verschillende manieren om met de gemeente in contact te komen. Hieronder vindt u meer informatie over deze mogelijkheden.

Op de website www.binnenmaas.nl vindt u verreweg de meest gedetailleerde informatie over de meest relevante onderwerpen. Hiernaast kunt u het laatste nieuws uit de gemeente Binnenmaas hier lezen, zoals beleidswijzigingen, vergaderingverslagen en belangrijke data. Ook kunt u op de website online afspraken bij het gemeentehuis maken.

Digitale Balie

Onder het kopje digitale balie vindt u  het online loket, waar u zeer veel producten kunt aanvragen, verzoeken kunt indienen of informatie kunt aanvragen, zonder naar het gemeentehuis te komen. U kunt denken aan het doorgeven van een verhuizing, het aanvragen van een paspoort of een verloren voorwerp melden. De digitale balie is een van de belangrijkste onderdelen van de gemeente Binnenmaas klantenservice. De balie is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. In de meeste gevallen kunt u dan ook beter zelf, simpel en comfortabel vanaf uw eigen huis uw gemeentelijke zaken en producten regelen. Dit bespaart u weer een ritje naar het gemeentehuis.

Persoonlijk Contact

Als u liever een van de medewerkers van de gemeente Binnenmaas klantenservice spreekt kan dat natuurlijk ook. Het enthousiaste team staat graag voor u klaar. Op werkdagen kunt u de gemeente bereiken op 078 – 676 44 33. Ook kunt u een mail sturen aan gemeente@binnenmaas.nl. Als u van plan bent langs te komen moet u eerst online een afspraak maken. Als u een spoedaanvraag heeft in geval van geboorte, overlijden, eerste rijbewijs en spoeddocumenten kunt u het beste bellen. U wordt dan met voorrang geholpen.

Openingstijden Gemeente Binnenmaas klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Binnenmaas

Telefoonnummer Gemeente Binnenmaas klantenservice

Telefoonnummer
078 - 676 44 33
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Binnenmaas klantenservice

Sportlaan 22
Maasdam

E-mailadres Gemeente Binnenmaas klantenservice

Gemeente Binnenmaas opzeggen

Gemeente Binnenmaas direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente binnenmaas.

Gemeente Binnenmaas ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie