Gemeente Blaricum

Over Gemeente Blaricum

De Noord-Hollandse gemeente Blaricum ligt in de bekende landstreek ‘het Gooi’. Het is samen met Laren een van de brinkdorpen, waarvan nog veel boerderijen bewaard zijn gebleven. Hoewel de gemeente dus ooit als arme boerennederzetting is begonnen, staat Blaricum tegenwoordig hoog in aanzien. Dit komt omdat in het begin van de 20e eeuw veel welgestelde kunstenaars en Amsterdammers in Blaricum zijn komen wonen. De gemeente Blaricum bestaat uit gelijknamige oude dorp Blaricum, de wijk Crailo en Bijvanck. Op dit moment is de gloednieuwe woonwijk Blaricummermeent nog volop in ontwikkeling. Blaricum staat bekend om haar gemoedelijke, vriendelijke en open karakter. Met een scala aan aparte winkeltjes en volop hoogstaande horecagelegenheden. Bovendien is de gemeente Blaricum omgeven door water, heidevelden en prachtige bossen. Er komen jaarlijks dan ook duizenden toeristen af op het karakteristieke Blaricum. Ontspannen aan het strand bij het Gooimeer, een wandeling in het Warandepark, een ijsje van ijssalon de Hoop of een drankje op een van de vele terrassen: Blaricum heeft het allemaal.

Gemeente Blaricum Klantenservice

Om haar inwoners en bezoekers zo goed mogelijk te woord te staan is de gemeente Blaricum klantenservice opgezet. U kunt de gemeente online, telefonisch en per email direct bereiken. Hieronder worden de verschillende manieren toegelicht.

Een eerste startpunt als u een vraag heeft of meer informatie over een onderwerp zoekt, is de website www.blaricum.nl. Op de website vindt u onder andere een lijst met de meest gestelde vragen. In veel gevallen staat uw vraag hier ook tussen en kunt u zelf al snel en gemakkelijk het antwoord vinden. Hiernaast staat er op de website ook het laatste nieuws uit de gemeente, waaronder een evenementenoverzicht, het vergaderschema van de gemeente, werk in uitvoering en belangrijke data.

Ook kunt u direct digitaal zaken doen via ‘Mijn Loket’. Dit is een belangrijk onderdeel van de gemeente Blaricum klantenservice en uitermate handig als u weinig tijd heeft om langs te komen op het gemeentehuis zelf. Hier kunt u op uw gemak vanaf huis producten aanschaffen, verzoeken of meldingen indienen of wijzigingen doorgeven. Voorbeelden hiervan zijn een verhuizing doorgeven, uw naamgebruik wijzigen, een rijbewijs of ander identiteitsdocument aanvragen en nog veel meer. In verreweg de meeste gevallen kunt u bij het digitale loket terecht. Bovendien is dit online loket elke dag geopend. Vanwege dagelijkse updates is het loket  ’s nachts tussen 03:30 en 06:30 niet bereikbaar. Houdt u verder uw DigiD inloggegevens bij de hand, deze zijn nodig om toegang te krijgen tot het digitale loket.

Persoonlijk Contact

Als u liever een medewerker van de gemeente Blaricum klantenservice in persoon spreekt, dan kan dat natuurlijk ook! U kunt het vijf-cijferige telefoonnummer 14 035 bellen op werkdagen, of een email sturen aan info@belcombinatie.nl. De medewerkers daar verbinden u dan zo spoedig mogelijk door met de juiste afdeling.

Openingstijden Gemeente Blaricum klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Blaricum

Telefoonnummer Gemeente Blaricum klantenservice

Telefoonnummer
14 035
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Blaricum klantenservice

Kerklaan 16
Blaricum

Gemeente Blaricum opzeggen

Gemeente Blaricum direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente blaricum.

Gemeente Blaricum ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie