Gemeente Borger-Odoorn

 klantenservice

Over Gemeente Borger-Odoorn

De gemeente Borger-Odoorn ligt in de provincie Drenthe. In totaal telt de gemeente momenteel ruim 25,632 inwoners en heeft het een grote oppervlakte van 278 vierkante kilometer. Maar liefst 25 officiële kernen is de gemeente dan ook rijk, waaronder: Borger, Exloo, Nieuw-Buinen, Odoorn, Valthe, Valthermond, Klijndijk, Drouwen en Ees. Al deze dorpen zijn onder te verdelen in authentieke brinkdorpen of uitgestrekte veendorpen. Het absolute kenmerk van deze grootse provincie is de allesomvattende rust en de aanwezige ruimte. In gemeente Borger-Odoorn kunt u optimaal van de natuur genieten zoals hij alleen daar is: met zand, veen, heide, bos en dat alles omringd door eeuwenoude geschiedenis. Ruim 5000 jaar geleden vestigden de eerste landbouwers zich namelijk al in de gemeente en sindsdien is die traditie voortgezet. Hiernaast zijn er in de gemeente Borger-Odoorn tal van recreatiemogelijkheden zoals prachtige wandelingen, ruiterpaden, musea en natuurlijk hunebedden. Het grootste hunebed van Nederland ligt namelijk in het dorpje Borger. Al met al is er meer dan genoeg te beleven in de gemeente.

Gemeente Borger-Odoorn Klantenservice

Heeft een vraag aan de gemeente, wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp of wilt u een melding of verzoek indienen? Neem dan contact op met de gemeente Borger-Odoorn klantenservice. U kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeente. Hieronder vindt u hier meer informatie over.  Allereerst speelt de website www.borger-odoorn.nl een centrale rol in de klantenservice van gemeente Borger-Odoorn. Op de website vindt u namelijk onder de verschillende kopjes zoals ‘bouwen’, ‘ondernemen’ en ‘wonen en leven’ allemaal gespecificeerde en gerelateerde informatie over alleen dat onderwerp. U komt hier ook veelgestelde vragen binnen die categorie tegen. In de meeste gevallen staat de informatie waar u op naar zoek bent dan ook al online en kunt u met een druk op de knop er zo simpel en eenvoudig zelf achterkomen.

Een ander belangrijk element is de digitale balie. U kunt dit zien als een loket van een gemeentehuis, maar dan online. U kunt dit loket 7 dagen per week en 24 uur per dag raadplegen. Het is de plek voor informatie over de producten en diensten van gemeente Borger-Odoorn. U kunt hier bovendien veel zaken zelf regelen, zoals het aanvragen van een identiteitsbewijs, het doorgeven van een verhuizing of het maken van een melding. Het enige dat u hiervoor nodig heeft zijn uw DigiD inloggegevens en een werkende internetverbinding. Zo kunt u vanuit het comfort van uw eigen huis verschillende zaken regelen en spaart u zo een bezoek aan het gemeentehuis uit.

Persoonlijk Contact

Als u liever persoonlijk spreekt met een van de medewerkers van de klantenservice van gemeente Borger-Odoorn, kan dat natuurlijk ook! U kunt tijdens kantooruren op werkdagen bellen naar het zes-cijferige telefoonnummer 14 05 91, mits u in Nederland bent. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar +315 915 35353. Als er sprake is van een calamiteit dat niet kan wachten kunt u bellen met het calamiteitenmelpunt op 06-53729453.

Mocht u liever een mail sturen, dan kunt u deze richten aan gemeente@borger-odoorn.nl, u krijgt dan binnen 5 werkdagen een antwoord terug.

Contact met Gemeente Borger-Odoorn

Openingstijden Gemeente Borger-Odoorn klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -16:30
Dinsdag
08:30 -16:30
Woensdag
08:30 -16:30
Donderdag
08:30 -16:30
Vrijdag
08:30 -16:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Borger-Odoorn klantenservice

Contact met Gemeente Borger-OdoornNummer
Algemeen14 0591

Overige contactmogelijkheden Gemeente Borger-Odoorn klantenservice

Gemeente Borger-Odoorn opzeggen

Gemeente Borger-Odoorn direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente borger-odoorn.

Gemeente Borger-Odoorn ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Borger-Odoorn? Laat ons je ervaring met Gemeente Borger-Odoorn weten!
Beoordeel Gemeente Borger-Odoorn

Adres Gemeente Borger-Odoorn klantenservice

Hoofdstraat 50
Exloo

Laat ons je ervaring met de Gemeente Borger-Odoorn klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Borger-Odoorn klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Borger-Odoorn Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Borger-Odoorn klantenservice?