Gemeente Borsele

 klantenservice

Over Gemeente Borsele

Borsele is een gemeente op Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland. De gemeente telt ruim 22.600 inwoners. Een groot gedeelte van de oppervlakte van de gemeente Borsele bestaat uit water. Op 1 januari 1970 ontstond de gemeente door de samenvoeging van de gemeenten Borssele, Baarland, Driewegen, Ellewoutsdijk, ’s-Gravenpolder, ’s-Heer Abstkerke, ’s-Heerenbroek, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Nisse, Oudelande en een deel van de gemeente ’s-Heer Arendskerke. Heinkenszand is de grootste kern en daarmee ook de hoofdplaats van Borsele.

Borsele is een gemeente van contrasten. In de gemeente wordt rust en ruimte met dynamiek en activiteiten gecombineerd. Aan de ene kant is er een schitterend cultuurlandschap (de Zak van Zuid-Beveland) en aan de andere kant is er het Sloegebied. Dit deel van de gemeente is voornamelijk bekend vanwege de kerncentrale Borssele en de centrale opslag van radioactief afval. Ook is dit een grootschalig havengebied. Vanwege het grote oppervlak van de gemeente is er in Borsele veel te doen op het gebied van vrije tijd en toerisme. Met veel bewegwijzerde wandel- en fietsroutes en een stoomtreintje kunt u de prachtige natuur in de omgeving ontdekken. Hieronder ziet u de mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice van de gemeente Borsele.

Klantenservice Gemeente Borsele

De klantenservice van de gemeente Borsele staat u graag te woord indien u opmerkingen, vragen of ideeën hebt. Ook voor het maken van een afspraak voor het verlengen of voor het afhalen van uw reisproduct kunt u bij hen terecht. De klantenservice is zowel telefonisch als digitaal te bereiken. Het algemene telefoonnummer van de gemeente is (0113) 23 83 83. Via dit nummer kunt u telefonisch een afspraak maken voor het verlengen van uw reisproduct. Ook kunnen zij u verder helpen om uw vraag of opmerking te behandelen. Indien nodig wordt u doorverbonden met een andere medewerker van de gemeente Borsele. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08:30 en 16:30 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur. Het is mogelijk dat de openingstijden wijzigen, dit kunt u vinden op de website van de gemeente.

Brengt u liever een persoonlijk bezoek aan een van de medewerkers van de klantenservice? U kunt ook langsgaan bij de receptie van het gemeentehuis in Heinkenszand.

Online

Voor online contact met de klantenservice zijn er meerdere mogelijkheden. Als u vragen, opmerkingen of ideeën voor de gemeente heeft kunt u het contactformulier op www.borsele.nl invullen. Dit formulier is direct te vinden op de homepage van de website. Ook kunt u mailen naar info@borsele.nl. De klantenservice zal u zo snel mogelijk een bericht terugsturen. Mails worden door de klantenservice zelf behandeld of naar de juiste afdeling doorgestuurd. Een afspraak maken met de afdeling burgerzaken kan online snel en eenvoudig geregeld worden. Dit is nodig voor het verlengen van uw reisproduct. De afdeling burgerzaken is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 en op donderdagavond van 17:00 tot 20:00 geopend.

Contact met Gemeente Borsele

Openingstijden Gemeente Borsele klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -12:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Borsele klantenservice

Contact met Gemeente BorseleNummer
Algemeen14 0113

Overige contactmogelijkheden Gemeente Borsele klantenservice

Gemeente Borsele opzeggen

Gemeente Borsele direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente borsele.

Gemeente Borsele ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Borsele? Laat ons je ervaring met Gemeente Borsele weten!
Beoordeel Gemeente Borsele

Adres Gemeente Borsele klantenservice

Stenevate 10
Heinkenszand

Laat ons je ervaring met de Gemeente Borsele klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Borsele klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Borsele Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Borsele klantenservice?