Gemeente Boxtel

 klantenservice

Over Gemeente Boxtel

De gemeente Boxtel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant, gelegen aan de rivier de Dommel. Boxtel ligt in het midden van de stedendriehoek Tilburg, Eindhoven en ’s Hertogenbosch. Die positie heeft Boxtel al van oudscher, het is immers een van de oudste kernen van Brabant. De omgeving in deze driehoek wordt ook wel Het Groene Woud genoemd. Dit is een nationaal landschap met prachtige wandel- en fietsroutes. Het Groene Woud is een bijzonder natuurgebied met internationale allures. De gemeente besteedt dan ook veel aandacht aan natuurontwikkeling, duurzame landbouw en groene recreatie. Ook zijn er in de gemeente veel monumenten te vinden, zoals kasteel Stapelen, de Petruskerk en het Kinderbos.

Vanuit een klein dorpje is Boxtel uitgegroeid tot een gemeente met ruim 30.000 inwoners. Gemeente Boxtel biedt haar inwoners veel voorzieningen: een groot winkelaanbod, veel werkgelegenheid, verscheidene onderwijsinstellingen en een mooie groene leefomgeving. Het is aangenaam wonen in Boxtel. Hieronder vindt u de gegevens die u nodig heeft om in contact te komen met de gemeente Boxtel klantenservice.

Klantenservice Gemeente Boxtel

Gemeente Boxtel wil het haar inwoners zo gemakkelijk mogelijk maken om in contact te komen met de klantenservice. Zij staan u graag te woord als u vragen of opmerkingen heeft. U kunt in deze gevallen bellen naar het algemene nummer van de gemeente. Dit telefoonnummer is (0411) 65 59 11. De medewerkers van de klantenservice gemeente Boxtel zijn op dit nummer te bereiken op werkdagen tussen half 9 ’s ochtends en 5 uur ’s middags. Op woensdag en donderdag is de gemeente Boxtel tot half 8 ’s avonds te bereiken op dit nummer. Op vrijdagmiddag zijn zij gesloten.

Wilt u een nieuw rijbewijs of paspoort aanvragen? Dit soort zaken gaan via het loket Burgerzaken. U wordt telefonisch doorverbonden naar deze afdeling als u naar het bovenstaande nummer belt. Dit loket werkt in de gemeente Boxtel enkel op afspraak, dus het is van belang om dit telefonisch of online te regelen. Uiteraard kunt u ook ter plekke een afspraak maken op het gemeentehuis. Hiervoor gelden dezelfde openingstijden als voor de telefonische klantenservice. Voor het afhalen van uw reisproduct of rijbewijs hoeft u geen afspraak te maken.

Online

Op de website www.boxtel.nl vindt u veel informatie en nieuws over de gemeente. Online zijn veel zaken te regelen via het Digitale Loket. Hier zijn onder andere formulieren te vinden om bezwaar aan te tekenen of om aangifte te doen van een verhuizing. Wilt u de klantenservice van de gemeente Boxtel mailen met uw vraag of opmerking? Dit is mogelijk, u kunt dan een mailtje sturen naar gemeente@boxtel.nl. De gemeente stuurt binnen enkele werkdagen een reactie met daarin de mogelijkheden of een eventuele verwijzing. Zij zullen uw mail zo spoedig mogelijk behandelen.

Voor het aanvragen van een nieuw reisproduct of rijbewijs kunt u in een paar stappen gemakkelijk een afspraak maken via de link www.boxtel.nl/afspraak.

Contact met Gemeente Boxtel

Openingstijden Gemeente Boxtel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -19:30
Donderdag
08:30 -19:30
Vrijdag
08:30 -12:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Boxtel klantenservice

Contact met Gemeente BoxtelNummer
Algemeen0411 - 65 59 11

Overige contactmogelijkheden Gemeente Boxtel klantenservice

Gemeente Boxtel opzeggen

Gemeente Boxtel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente boxtel.

Gemeente Boxtel ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Boxtel? Laat ons je ervaring met Gemeente Boxtel weten!
Beoordeel Gemeente Boxtel

Adres Gemeente Boxtel klantenservice

Markt 1
Boxtel

Laat ons je ervaring met de Gemeente Boxtel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Boxtel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Boxtel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Boxtel klantenservice?