Gemeente Dinkelland

 klantenservice

Over de gemeente Dinkelland

De gemeente Dinkelland is gelegen in de regio Twente in de provincie Overijssel en telt zo’n 26.000 inwoners. De gemeente is ontstaan in 2001 toen de gemeenten Ootmarsum, Denekamp en Weerselo fuseerden, met Denekamp als hoofdplaats. De naam ‘Dinkelland’ werd ontleend aan de rivier de Dinkel die nabij Ootmarsum stroomt. De partnerstad van de gemeente Dinkelland is het Poolse Liptovský Mikuláš.
Het gebied van de gemeente was oorspronkelijk altijd voornamelijk katholiek. Zij heeft door de jaren heen haar authentieke katholieke karakter dan ook nog altijd behouden. In Ootmarsum kunt u bijvoorbeeld tijdens Pasen het ‘vlöggelen’ aanschouwen, dit is een typisch katholiek gebruik.

Contact

In het geval dat u een vraag of een suggestie heeft voor de gemeente Dinkelland, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0541. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Wanneer u uit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 541854100. In het geval van spoedeisende klachten of calamiteiten buiten kantooruren die betrekking hebben op veiligheid en handhaving, kunt u bellen naar telefoonnummer 06 -14758549. Tevens is er de mogelijkheid uw vraag of suggestie via de fax aan de gemeente te sturen, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0541 – 854320. Indien u liever digitaal contact met de gemeente wilt opnemen, kunt u dit doen door een emailbericht te versturen naar info@dinkelland.nl of door een bericht via de sociale media te sturen. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. De gemeente zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het is daarnaast ook altijd mogelijk om de gemeente per post te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 11, 7590 AA Denekamp.
Tenslotte kunt u ook altijd persoonlijk op het gemeentehuis langskomen, deze is gevestigd op Nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp. De balies Wonen en Leven, Wabo en Burgerzaken zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Daarnaast heeft de balie Burgerzaken een extra openstelling op donderdagmiddag en –avond tussen 12.30 en 20.00 uur. U hoeft in principe van te voren geen afspraak te maken om geholpen te kunnen worden op het gemeentehuis. Alleen het team Ondersteuning en Zorg werkt op afspraak, deze kunt u bereiken op voornoemd telefoonnummer of door een e-mailbericht te sturen naar zorg@dinkelland.nl.

Contact met Gemeente Dinkelland

Openingstijden Gemeente Dinkelland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Dinkelland klantenservice

Contact met Gemeente DinkellandNummer
Algemeen14 0541

Overige contactmogelijkheden Gemeente Dinkelland klantenservice

Gemeente Dinkelland opzeggen

Gemeente Dinkelland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente dinkelland.

Gemeente Dinkelland ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Dinkelland? Laat ons je ervaring met Gemeente Dinkelland weten!
Beoordeel Gemeente Dinkelland

Adres Gemeente Dinkelland klantenservice

Nicolaasplein 5
Denekamp

Laat ons je ervaring met de Gemeente Dinkelland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Dinkelland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Dinkelland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Dinkelland klantenservice?