Gemeente Drimmelen

Over de gemeente Drimmelen

De gemeente Drimmelen is gelegen in het noorden van de gemeente Noord-Brabant. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 27.000 inwoners, welke zijn verdeeld over een oppervlakte van ongeveer 120 vierkante kilometer.
De gemeente is ontstaan in 1997 nadat de gemeente Made en Dimmelen samenvoegde met een aantal kleinere dorpen. Tot 1998 werd de gemeente Made genoemd, maar daarna werd dit officieel veranderd in Drimmelen.
Naast haar verschillende dorpjes en daarmee een grote diversiteit, heeft de gemeente Drimmelen ook een grote hoeveelheid aan natuur binnen haar grenzen. Hierdoor is de gemeente zeer populair voor het maken van fiets- en wandeltochten.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht of opmerking heeft voor de gemeente Drimmelen, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 0162. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 162690190. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens is het mogelijk om uw bericht per fax aan de gemeente te zenden, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0162 – 686623. In het geval dat u de gemeente Drimmelen via de digitale weg wenst te contacteren, kunt u altijd een e-mailbericht sturen naar gemeente@drimmelen.nl of een bericht sturen via de sociale media. De klantenservice van de gemeente Drimmelen is actief op zowel Facebook als Twitter. Daarnaast kun u tevens schriftelijk contact opnemen met de gemeente Drimmelen, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 19, 4920 AA Made.
Het is uiteraard ook altijd mogelijk even in persoon langs te komen op het gemeentehuis. Het gemeentehuis van de gemeente Drimmelen is gevestigd op Park 1, 4921 BV Made. U kunt de hoofdingang van het gemeentehuis vinden bij de rotonde op de Adelstraat. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur, u kunt hier dan zonder afspraak terecht. Verder is het gemeentehuis geopend van maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur, op donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur, en tenslotte op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur. U kunt dan alleen op afspraak op het gemeentehuis terecht. Een afspraak dient u minimaal één dag van te voren te maken, dit kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente doen of door te bellen naar eerder genoemd nummer.

Openingstijden Gemeente Drimmelen klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Drimmelen

Telefoonnummer Gemeente Drimmelen klantenservice

Telefoonnummer
14 0162
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Drimmelen klantenservice

Park 1
Made

E-mailadres Gemeente Drimmelen klantenservice

Gemeente Drimmelen opzeggen

Gemeente Drimmelen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente drimmelen.

Gemeente Drimmelen ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie