Gemeente Dronten

Over de gemeente Dronten

De gemeente Dronten ligt in het oostelijke deel van de provincie Flevoland en is gelegen tussen Lelystad en Zwolle in. De gemeente telt ruim 40.000 inwoners en heeft een oppervlakte van meer dan 420 vierkante kilometer. De gemeente Dronten ontleent haar naam aan de polder Dronthen, welke een oude polder vlakbij Kampen is.
Bekende trekpleisters binnen de gemeente zijn familiepark Walibi Holland in Biddinghuizen (waar op het evenemententerrein daarnaast jaarlijks het cultuurevenement Lowlands wordt georganiseerd), en de grote hoeveelheid natuur in de omgeving, waaronder een 60km lange kuststrook.

Contact

In het geval dat u een vraag, opmerking of klacht heeft voor of over de gemeente Dronten, kunt u altijd even per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0321. Indien u vanuit het buitenland de klantenservice wenst te bereiken kunt u bellen naar 0031 321388911. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Tevens biedt de gemeente de mogelijkheid haar via fax te contacteren, dit kunt u doen door uw brief te versturen naar faxnummer 0321 – 313130. In het geval dat u de klantenservice via de digitale weg wenst te bereiken, kunt u dit doen door een e-mailbericht te versturen naar gemeente@dronten.nl of door een bericht te sturen via de sociale media. De klantenservice van de gemeente Dronten is actief op zowel Facebook als Twitter. Bovendien kunt u natuurlijk ook altijd de gemeente schriftelijk contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 100, 8250 AC Dronten.
Tenslotte bent u tevens altijd van harte welkom op het gemeentehuis van de gemeente Dronten, deze is gevestigd op De Rede 1, 8251 ER Dronten. U kunt zonder afspraak bij de Publieksbalies (voor het aanvragen van reisdocumenten, vergunningen, inzage bestemmingsplannen et cetera) van de gemeente terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Op woensdag is het gemeentehuis extra geopend tot 16.00 uur, deze extra avondopenstelling is alleen voor het aanvragen van reisdocumenten, uittreksel GBA, Verklaring Omtrent Gedrag en rijbewijzen. Tevens kunt u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op afspraak het gemeentehuis terecht van 13.30 tot 16.00 uur. U kunt alleen op afspraak bij de gemeente terecht voor het aanvragen van reisdocumenten, aanvragen Verklaring Omtrent Gedrag en rijbewijzen. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Dronten maken of door even te bellen met de klantenservice via eerder genoemd nummer.

Openingstijden Gemeente Dronten klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Dronten

Telefoonnummer Gemeente Dronten klantenservice

Telefoonnummer
14 0321
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Dronten klantenservice

De Rede 1
Dronten

E-mailadres Gemeente Dronten klantenservice

E-mailadres

Gemeente Dronten opzeggen

Gemeente Dronten direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente dronten.

Gemeente Dronten ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie