Gemeente Duiven

 klantenservice

Over de gemeente Duiven

De gemeente Duiven is gelegen in de lokale streek de Liemers, in de provincie Gelderland. Tevens maakt zij onderdeel uit van de stadsregio Arnhem-Nijmegen. De gemeente heeft bijna 25.500 inwoners en heeft een totale oppervlakte van zo’n 35 vierkante kilometer.
Tot op het jaar 1808 maakte Duiven onderdeel uit van het rijk van de Pruissen, waarna zij overgedragen werd aan Nederland. Vijf jaar later werd zij opnieuw weer afgestaan aan de Pruissen, maar in 1816 werd Duiven opnieuw onderdeel van Nederland na het Congres van Wenen.
De gemeente Duiven heeft één partnerstad en dat is het Duitse Gemünden am Main.

Contact

Indien u een vraag, opmerking of suggestie voor of over de gemeente Duiven heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente va telefoonnummer 0316 – 279111. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur, en tevens van maandag tot en met donderdag tussen 13.30 tot 17.00 uur. Tevens kunt u per fax contact opnemen met de gemeente, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0316 – 279279. Indien u de gemeente liever digitaal wenst te contacteren, kunt u dit doen door een e-mailbericht te versturen naar gemeente@duiven.nl, of door een bericht te sturen via de sociale media. De gemeente Duiven is actief op zowel Facebook als Twitter. Mocht u de gemeente liever per post willen contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 6, 6920 AA Duiven.
Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om even in persoon langs te komen op het gemeentehuis van de gemeente Duiven, deze is gevestigd op Koning Willem-Alexanderplein 1, 6921 ES Duiven. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur, met extra openstellingen op maandagavond tussen 18.00 en 20.00 uur en op woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. U dient wel van te voren een afspraak te maken om te kunnen worden geholpen. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via het digitale loket van de gemeente op haar website te maken, of door even te bellen met de klantenservice op eerdergenoemd nummer. Alleen wanneer u uw reisdocument of rijbewijs wilt afhalen hoeft u niet van te voren een afspraak te maken.
Het loket Wonen, Welzijn en Zorg is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur per telefoon te bereiken op telefoonnummer 0900 – 2791111.

Contact met Gemeente Duiven

Openingstijden Gemeente Duiven klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Duiven klantenservice

Contact met Gemeente DuivenNummer
Algemeen0316 - 279 111

Overige contactmogelijkheden Gemeente Duiven klantenservice

Gemeente Duiven opzeggen

Gemeente Duiven direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente duiven.

Gemeente Duiven ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Duiven? Laat ons je ervaring met Gemeente Duiven weten!
Beoordeel Gemeente Duiven

Adres Gemeente Duiven klantenservice

Koning Willem-Alexanderplein 1
Duiven

Laat ons je ervaring met de Gemeente Duiven klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Duiven klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Duiven Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Duiven klantenservice?