Gemeente Echt-Susteren

Over de gemeente Echt-Susteren

De gemeente Echt-Susteren is gelegen het midden van de provincie Limburg. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 32.000 inwoners, welke verspreid is over een totale oppervlakte van zo’n 103 vierkante kilometer. De gemeente noemt zichzelf trots het smalste stukje van Nederland, aangezien zij aan zowel Duitsland als België grenst en op het smalste stuk slechts 4.8 kilometer breed is. Bovendien heeft de gemeente vele verschillende natuurgebieden, met een breed scala aan fiets- en wandelroutes.
De gemeente Echt-Susteren is in het jaar 2003 ontstaan toen de gemeenten Echt en Susteren fuseerden tot één gemeente. Inmiddels bestaat zij uit 24 verschillende woonkernen en buurtschappen.

Contact

Mocht u een vraag, opmerking of klacht voor of over de gemeente Echt-Susteren hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0475 – 578478. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In het geval van een spoedeisende melding buiten openingstijden van het gemeentehuis kunt u bellen naar 06 – 22198282, u wordt dan verbonden met een buitendienstmedewerker van de gemeente. Tevens kunt u contact opnemen met de klantenservice per fax, dit doet u door uw brief te verzenden naar faxnummer 0475 – 478755. Indien u de gemeente Echt-Susteren digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier via de website van de gemeente in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar info@echt-susteren.nl of door een bericht via de sociale media te sturen, de gemeente is actief op zowel Facebook als Twitter. Het is uiteraard ook altijd mogelijk om de gemeente per post te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 450, 6100 AL Echt.
U kunt natuurlijk ook in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Echt-Susteren, deze is gevestigd op Nieuwe Markt 55, 6101 CV Echt. Het gemeentehuis is geopend op maandag tussen 9.00 en 20.00 uur, op woensdag tussen 9.00 en 17.00 uur, en op donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur. Het gemeentehuis van de gemeente Echt-Susteren is op dinsdag gesloten.
Overigens kunt u veel zaken ook zelf digitaal afhandelen via het Digitale Loket van de gemeente Echt-Susteren, deze kunt u op de website vinden. Hier kunt u producten en diensten digitaal aanvragen, en afspraken met de gemeente inplannen.
Tenslotte heeft de gemeente een speciaal MEE-loket, hier kunt u terecht wanneer u een beperking of een chronische ziekte heeft en daar ondersteuning bij nodig heeft. Elke woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur is er een consulent aanwezig op het gemeentehuis.

Openingstijden Gemeente Echt-Susteren klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Echt-Susteren

Telefoonnummer Gemeente Echt-Susteren klantenservice

Telefoonnummer
0475 - 478 478
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Echt-Susteren klantenservice

Nieuwe Markt 55
Echt

E-mailadres Gemeente Echt-Susteren klantenservice

Gemeente Echt-Susteren opzeggen

Gemeente Echt-Susteren direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente echt-susteren.

Gemeente Echt-Susteren ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie