Gemeente Eemnes

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over de gemeente Eemnes

De gemeente Eemnes is gelegen in het noorden van de gemeente Utrecht. De gemeente heeft zo’n 8.800 inwoners en een totale oppervlakte van meer dan 33 vierkante kilometer.
De naam ‘Eemnes’ werd voor het eerst gebruikt in en oorkonde uit het jaar 1269. De naam is afgeleid van de woorden ‘Eem’, naar de rivier de Eem, en ‘nes’, wat ‘landtong’ betekend. Van oorsprong bestaat Eemnes uit twee delen: Eemnes-Binnen en Eemnes-Buiten. Met Eemnes-Binnen wordt er een aantal boerderijen die aan de Wakkerendijk zijn gelegen bedoeld. Ten noorden hiervan ligt Eemnes-Buiten, waar voornamelijk nieuwbouwwijken zijn gebouwd. Allebei de delen hebben in het verleden stadsrechten mogen ontvangen en voorheen deel uit van Eembrugge, maar zijn inmiddels allang zelfstandig geworden.

Contact

In het geval dat u een vraag, opmerking of suggestie voor of over de gemeente Eemnes heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 035. Wanneer u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 – 357513333. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Tevens kunt u uw vragen via de digitale weg stellen, dit doet u door een e-mailbericht naar info@eemnes.nl te sturen of door de gemeente via de sociale media te contacteren. De klantenservice is namelijk actief op Twitter. Mocht u de gemeente Eemnes liever via post willen contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 71, 3755 ZH Eemnes. U dient bij uw e-mail of brief uw naam en adresgegevens te vermelden, zodat de gemeente zo spoedig mogelijk contact met u kan opnemen.
Het gemeentehuis van de gemeente Eemnes is gevestigd aan Zuidersingel 1, 3755 AZ Eemnes. Echter, voor gemeentezaken dient u naar het kantoor van de zogenaamde BEL Combinatie te gaan. Dit is het kantoor van de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren, de gemeenten zijn zelfstandig, maar hebben de krachten gebundeld om zaken met meer efficiëntie af te kunnen handelen. De BEL Combinatie is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 13.00 uur. Om geholpen te kunnen worden dient u van te voren een afspraak te maken, dit kunt u gemakkelijk het Digitale Loket op de website van de gemeente doen, of door even te bellen naar eerder genoemd telefoonnummer.

Contact met Gemeente Eemnes

Openingstijden Gemeente Eemnes klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Eemnes klantenservice

Contact met Gemeente EemnesNummer
Algemeen14 035

Overige contactmogelijkheden Gemeente Eemnes klantenservice

Gemeente Eemnes beoordelen

Hoe zou jij Gemeente Eemnes beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Gemeente Eemnes opzeggen

Gemeente Eemnes direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente eemnes.

Gemeente Eemnes ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Eemnes? Laat ons je ervaring met Gemeente Eemnes weten!
Beoordeel Gemeente Eemnes

Adres Gemeente Eemnes klantenservice

Zuidersingel 1
Eemnes

Laat ons je ervaring met de Gemeente Eemnes klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Eemnes klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie