Gemeente Eersel

Over de gemeente Eersel

De gemeente Eersel is gelegen in het zuiden van de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft zo’n 18.300 inwoners en een oppervlakte van ongeveer 84 vierkante kilometer. De plaatsen Eersel, Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem en Winterle vormen de kernen van de gemeente. Daarnaast heeft de gemeente Eersel ook een partnerschap met de Franse gemeente Carquefou. De gemeente is onder andere bekend dankzij de grote sigarenfabrikant Agio, die zich in 1904 onder de naam A. Wintermans & Zn in Duizel vestigde. In 2004 ontving Agio het predicaat Koninklijk en is inmiddels de vierde grote sigarenproducent van de wereld.

Contact

In het geval dat u een vraag, suggestie of klacht heeft voor of over de gemeente Eersel, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0497 – 531300. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Tevens kunt u de gemeente digitaal contacteren, dit kunt u doen door een e-mailbericht naar gemeente@eersel.nl te sturen, of door een bericht via de sociale media te sturen. De klantenservice van de gemeente Eersel is actief op zowel Facebook als Twitter. Indien het een zorgvraag betreft kunt u ook het speciale formulier op de website invullen, het Wmo-loket neemt dan zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u op. Indien u een melding wilt maken van schade, overlast, verstopping of andere klachten, kunt u ook hiervoor een speciaal formulier via de website invullen. Mocht u liever per post contact op willen nemen met de gemeente Eersel, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 12, 5520 AA Eersel.
Tenslotte kunt u ook in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Eersel, deze is gevestigd op Dijk 15, 5521 AW Eersel. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 16.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Op woensdagavond is het gemeentehuis tot 20.00 geopend. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur zonder afspraak op het gemeente terecht. Voor andere tijdstippen en zaken zoals de aanvraag van vergunningen dient u van te voren een afspraak te maken. Dit kunt u gemakkelijk en snel via online via de website van de gemeente Eersel doen. Voor het afhalen van aangevraagde reisdocumenten en/of rijbewijzen kunt u de hele dag op het gemeentehuis zonder afspraak terecht.

Openingstijden Gemeente Eersel klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Eersel

Telefoonnummer Gemeente Eersel klantenservice

Telefoonnummer
0497 - 531 300
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Eersel klantenservice

Dijk 15
Eersel

E-mailadres Gemeente Eersel klantenservice

E-mailadres

Gemeente Eersel opzeggen

Gemeente Eersel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente eersel.

Gemeente Eersel ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie