Gemeente Eijsden-Margraten

 klantenservice

Over gemeente Eijsden-Margraten

De gemeente Eijsden-Margraten is gelegen in het meest zuidelijke punt van de provincie Limburg. Daarnaast maakt de gemeente onderdeel uit van het Zuid-Limburgse Heuvelland, en zijn delen van de gemeente onderdeel van de landschappelijke gebieden Mergelland en Maasdal. De gemeente heeft ongeveer 25.000 inwoners, welke zijn verdeeld over 15 kernen, 13 gehuchten en 13 buurtschappen. De gemeente ontstond in 2011 toen de gemeenten Eijsden en Margraten werden gefuseerd vanwege een gemeentelijke herindeling.
De gemeente Eijsden-Margraten is niet alleen bekend vanwege haar grote hoeveelheid natuurgebied. Zij geniet namelijk met name internationale bekendheid vanwege de enige Amerikaanse begraafplaats in Nederland. Deze wordt jaarlijks door honderdduizenden bezoekers uit zowel Nederland als het buitenland bezocht.

Contact

Voor vragen, opmerkingen of klachten voor of over de gemeente Eijsden-Margraten kunt u contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 043. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 434588488. Wanneer u buiten kantooruren een melding wilt maken van spoedeisende zaken met betrekking tot de openbare ruimte, kunt u bellen naar 06 – 52767835. In het geval dat u de gemeente liever via de digitale weg wenst te contacteren, kunt u altijd een e-mailbericht sturen naar info@eijsden-margraten.nl of een berichtje via de sociale media sturen. De klantenservice van de gemeente Eijsden-Margraten is actief op zowel Facebook als Twitter. Indien u de gemeente per post wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 10, 6269 ZG Margraten.
U kunt natuurlijk ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Eijsden-Margraten, deze is gevestigd op Amerikaplein 1 6269 DA Margraten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Op dinsdagavond is er een extra avondopenstelling tussen 17.00 en 19.00 uur. Naast het gemeentehuis kunt u ook terecht op het Servicepunt Eijsden, deze is gevestigd op Breusterhof 2, 6254 EL Eijsden. Het Servicepunt is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur, en heeft een extra avondopenstelling op donderdagavond tussen 17.00 en 19.00 uur. U kunt in principe alleen op afspraak terecht op zowel het gemeentehuis als het Servicepunt. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel online via de website van de gemeente Eijsden-Margraten maken, of door even te bellen naar de klantenservice via eerder genoemd nummer.

Contact met Gemeente Eijsden-Margraten

Openingstijden Gemeente Eijsden-Margraten klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Eijsden-Margraten klantenservice

Contact met Gemeente Eijsden-MargratenNummer
Algemeen14 043

Overige contactmogelijkheden Gemeente Eijsden-Margraten klantenservice

Gemeente Eijsden-Margraten opzeggen

Gemeente Eijsden-Margraten direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente eijsden-margraten.

Gemeente Eijsden-Margraten ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Eijsden-Margraten? Laat ons je ervaring met Gemeente Eijsden-Margraten weten!
Beoordeel Gemeente Eijsden-Margraten

Adres Gemeente Eijsden-Margraten klantenservice

Amerikaplein 1
Margraten

Laat ons je ervaring met de Gemeente Eijsden-Margraten klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Eijsden-Margraten klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Eijsden-Margraten Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Eijsden-Margraten klantenservice?