Gemeente Eindhoven

 klantenservice

Over de gemeente Eindhoven

De gemeente Eindhoven is gelegen in het zuiden van de gemeente Noord-Brabant. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 224.000 inwoners, waardoor zij naar inwonertal de vijfde gemeente van Nederland is.
De hoofdplaats van de gemeente Eindhoven, Eindhoven, heeft al sinds het jaar 1232 stadsrechten. In 1920 ontstond de huidige gemeente Eindhoven, destijds nog Groot-Eindhoven genaamd. Over de jaren heen is de gemeente steeds verder gegroeid door annexaties van omliggende dorpen en gemeenten, alsmede vanwege grenscorrecties. De gemeente staat tegenwoordig niet alleen bekend om haar gevarieerde uitgaansleven, maar tevens vooral als het centrum van de technologie. Dit komt door de vestiging van de High Tech Campus Eindhoven waar bedrijven zoals Philips en IBM gevestigd zijn, en ook door de vestiging van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e).

Contact

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten voor of over de gemeente Eindhoven hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 040. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 402386000. Mocht u de gemeente liever via de digitale weg willen bereiken, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar gemeente@eindhoven.nl te sturen of een berichtje op het Twitter of Facebook-account van de gemeente Eindhoven achter te laten. De klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u de gemeente per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.
Het is uiteraard ook altijd mogelijk om persoonlijk op het stadskantoor van de gemeente langs te komen. Deze is gevestigd op Stadhuisplein 10, 5611 EM Eindhoven. Het stadskantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op maandag en vrijdagavond is er een avond openstelling tot 19.00 uur. U kunt dagelijks tussen 9.00 en 13.00 uur zonder afspraak op het stadskantoor terecht, op de andere tijdstippen werkt de gemeente alleen op afspraak. Een afspraak kunt u gemakkelijk via de website maken of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd nummer. Voor het afhalen van aangevraagde reisdocumenten en/of rijbewijzen hoeft u geen afspraak te maken en kunt u op elk moment tijdens de openingstijden van het stadskantoor terecht. Voor meer informatie over vergunningen kunt u terecht bij de vergunningenbalie op het stadskantoor, deze is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur geopend en werkt niet op afspraak.

Contact met Gemeente Eindhoven

Openingstijden Gemeente Eindhoven klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Eindhoven klantenservice

Contact met Gemeente EindhovenNummer
Algemeen14 040

Overige contactmogelijkheden Gemeente Eindhoven klantenservice

Gemeente Eindhoven opzeggen

Gemeente Eindhoven direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente eindhoven.

Gemeente Eindhoven ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Eindhoven? Laat ons je ervaring met Gemeente Eindhoven weten!
Beoordeel Gemeente Eindhoven

Adres Gemeente Eindhoven klantenservice

Stadhuisplein 10
Eindhoven

Laat ons je ervaring met de Gemeente Eindhoven klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Eindhoven klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Eindhoven Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Eindhoven klantenservice?