Gemeente Elburg

Over de gemeente Elburg

De gemeente Elburg is gelegen in het noordwesten van de provincie Gelderland en grenst aan het Veluwemeer en Drontermeer. De gemeente heeft bijna 23.000 inwoners, welke zijn verdeeld over een oppervlakte van zo’n 66 vierkante kilometer.
Naast hoofdplaats Elburg, heeft de gemeente nog vier andere kernen: ’t Harde, Doornspijk, Oostendorp en Hoge Enk. In het jaar 1974 werd Doornspijk als laatste aan de gemeente Elburg toegevoegd, sindsdien is de gemeente onveranderd gebleven. Binnen de gemeente zijn allerlei activiteiten te doen, zoals een museumbezoek, fietsen of wandelen op de speciale routes, zwemmen of een bezoek aan de vele bezienswaardigheden binnen de gemeente.

Contact

Indien u een vraag, klacht of een suggestie heeft voor of over de gemeente Elburg, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0525 – 688688. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur, op woensdag is de klantenservice bereikbaar tot 19.00 uur. Tevens kunt u gebruik maken van de speciale Whatsapp-service, hiervoor kunt u uw vraag naar 06 – 33211564 versturen via Whatsapp. In het geval van storingen of calamiteiten buiten de openingstijden kunt u bellen naar 06 – 51201872. Tevens is het mogelijk om de klantenservice per fax te contacteren, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0525 – 688699. In het geval dat u liever digitaal contact op wilt nemen met de gemeente Elburg, kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@elburg.nl of door een berichtje achter te laten op één van de sociale media-pagina’s van de gemeente. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Het is uiteraard ook altijd mogelijk om de gemeente Elburg schriftelijk te contacteren, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 70, 8080 AB Elburg.
Tevens kunt u langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Elburg, deze is gevestigd op Zuiderzeestraatweg Oost 19, 8981 LA Elburg. De servicebalie van het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur, daarnaast is er een extra avondopenstelling tot 19.00 uur. Tijdens deze algemene openingstijden kunt u alleen terecht voor het afhalen van documenten, het indienen van meldingen en het melden, afgeven en afhalen van verloren of gevonden voorwerpen. Voor de aanvraag van vergunningen en bijvoorbeeld reisdocumenten kunt u terecht bij de balies Vergunningen en Publiekszaken. Deze balies zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.30 uur. Op woensdag is er een extra openstelling van 13.30 tot 19.00 uur.

Openingstijden Gemeente Elburg klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Elburg

Telefoonnummer Gemeente Elburg klantenservice

Telefoonnummer
0525 - 688 688
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Elburg klantenservice

Zuiderzeestraatweg Oost 19
Elburg

E-mailadres Gemeente Elburg klantenservice

E-mailadres

Gemeente Elburg opzeggen

Gemeente Elburg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente elburg.

Gemeente Elburg ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie