Gemeente Elburg

 klantenservice

Over de gemeente Elburg

De gemeente Elburg is gelegen in het noordwesten van de provincie Gelderland en grenst aan het Veluwemeer en Drontermeer. De gemeente heeft bijna 23.000 inwoners, welke zijn verdeeld over een oppervlakte van zo’n 66 vierkante kilometer.
Naast hoofdplaats Elburg, heeft de gemeente nog vier andere kernen: ’t Harde, Doornspijk, Oostendorp en Hoge Enk. In het jaar 1974 werd Doornspijk als laatste aan de gemeente Elburg toegevoegd, sindsdien is de gemeente onveranderd gebleven. Binnen de gemeente zijn allerlei activiteiten te doen, zoals een museumbezoek, fietsen of wandelen op de speciale routes, zwemmen of een bezoek aan de vele bezienswaardigheden binnen de gemeente.

Contact

Indien u een vraag, klacht of een suggestie heeft voor of over de gemeente Elburg, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0525 – 688688. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur, op woensdag is de klantenservice bereikbaar tot 19.00 uur. Tevens kunt u gebruik maken van de speciale Whatsapp-service, hiervoor kunt u uw vraag naar 06 – 33211564 versturen via Whatsapp. In het geval van storingen of calamiteiten buiten de openingstijden kunt u bellen naar 06 – 51201872. Tevens is het mogelijk om de klantenservice per fax te contacteren, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0525 – 688699. In het geval dat u liever digitaal contact op wilt nemen met de gemeente Elburg, kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@elburg.nl of door een berichtje achter te laten op één van de sociale media-pagina’s van de gemeente. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Het is uiteraard ook altijd mogelijk om de gemeente Elburg schriftelijk te contacteren, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 70, 8080 AB Elburg.
Tevens kunt u langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Elburg, deze is gevestigd op Zuiderzeestraatweg Oost 19, 8981 LA Elburg. De servicebalie van het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur, daarnaast is er een extra avondopenstelling tot 19.00 uur. Tijdens deze algemene openingstijden kunt u alleen terecht voor het afhalen van documenten, het indienen van meldingen en het melden, afgeven en afhalen van verloren of gevonden voorwerpen. Voor de aanvraag van vergunningen en bijvoorbeeld reisdocumenten kunt u terecht bij de balies Vergunningen en Publiekszaken. Deze balies zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.30 uur. Op woensdag is er een extra openstelling van 13.30 tot 19.00 uur.

Contact met Gemeente Elburg

Openingstijden Gemeente Elburg klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -19:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Elburg klantenservice

Contact met Gemeente ElburgNummer
Algemeen0525 - 688 688

Overige contactmogelijkheden Gemeente Elburg klantenservice

Gemeente Elburg opzeggen

Gemeente Elburg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente elburg.

Gemeente Elburg ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Elburg? Laat ons je ervaring met Gemeente Elburg weten!
Beoordeel Gemeente Elburg

Adres Gemeente Elburg klantenservice

Zuiderzeestraatweg Oost 19
Elburg

Laat ons je ervaring met de Gemeente Elburg klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Elburg klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Elburg Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Elburg klantenservice?