Gemeente Enkhuizen

Over de gemeente Enkhuizen

De gemeente Enkhuizen is gelegen in de regio West-Friesland in de provincie Noord-Holland. De gemeente heeft bijna 18.500 inwoners en een oppervlakte van ongeveer 116 vierkante kilometer.
De hoofdplaats van de gemeente, Enkhuizen, staat voornamelijk bekend als de Haringstad, omdat zij een rijke geschiedenis heeft als centrum voor de haringvisserij. Daarnaast is zij ook altijd een belangrijke plaats voor de zeevaart geweest. Zo werd zowel de VOC als de WIC vertegenwoordigd in Enkhuizen. Ook het oudste aandeel ter wereld is uitgegeven in de VOC-kamer van Enkhuizen in het jaar 1606.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht of een suggestie voor of over de gemeente Enkhuizen heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0228 – 360100. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Op donderdag is de klantenservice tot 20.00 uur bereikbaar. In het geval van calamiteiten buiten kantooruren kunt u het beste telefonisch contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844, welke vervolgens de melding zal doorgeven aan de storingsdienst van de gemeente. Tevens is het mogelijk om de klantenservice per fax te contacteren, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0228 – 519029. Indien u de gemeente Enkhuizen digitaal wenst te bereiken, kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar stadhuis@enkhuizen.nl, of door een bericht via de sociale media naar de gemeente te sturen. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Daarnaast is het ook mogelijk om schriftelijk contact op te nemen met de gemeente Enkhuizen, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen.
Tevens is het mogelijk om langs te komen op het stadskantoor van de gemeente Enkhuizen, deze is gevestigd op Hoogstraat 11, 1601 KT Enkhuizen. Het stadskantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur, daarnaast is er een extra avondopenstelling op donderdag avond tot 20.00 uur. U kunt tijdens de openingstijden altijd zonder afspraak op het stadskantoor terecht voor zaken zoals de aanvraag van uittreksels uit de bevolkingsadministratie, een verklaring omtrent gedrag, of het afhalen van aangevraagde reisdocumenten en rijbewijzen. Voor andere producten en diensten kunt u het beste eerst de website van de gemeente Enkhuizen raadplegen voor de specifieke procedures, of door even telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van de gemeente.

Openingstijden Gemeente Enkhuizen klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Enkhuizen

Telefoonnummer Gemeente Enkhuizen klantenservice

Telefoonnummer
0228 - 360 100
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Enkhuizen klantenservice

Hoogstraat 11
Enkhuizen

E-mailadres Gemeente Enkhuizen klantenservice

Gemeente Enkhuizen opzeggen

Gemeente Enkhuizen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente enkhuizen.

Gemeente Enkhuizen ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie