Gemeente Enkhuizen

 klantenservice

Over de gemeente Enkhuizen

De gemeente Enkhuizen is gelegen in de regio West-Friesland in de provincie Noord-Holland. De gemeente heeft bijna 18.500 inwoners en een oppervlakte van ongeveer 116 vierkante kilometer.
De hoofdplaats van de gemeente, Enkhuizen, staat voornamelijk bekend als de Haringstad, omdat zij een rijke geschiedenis heeft als centrum voor de haringvisserij. Daarnaast is zij ook altijd een belangrijke plaats voor de zeevaart geweest. Zo werd zowel de VOC als de WIC vertegenwoordigd in Enkhuizen. Ook het oudste aandeel ter wereld is uitgegeven in de VOC-kamer van Enkhuizen in het jaar 1606.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht of een suggestie voor of over de gemeente Enkhuizen heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0228 – 360100. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Op donderdag is de klantenservice tot 20.00 uur bereikbaar. In het geval van calamiteiten buiten kantooruren kunt u het beste telefonisch contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844, welke vervolgens de melding zal doorgeven aan de storingsdienst van de gemeente. Tevens is het mogelijk om de klantenservice per fax te contacteren, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0228 – 519029. Indien u de gemeente Enkhuizen digitaal wenst te bereiken, kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar stadhuis@enkhuizen.nl, of door een bericht via de sociale media naar de gemeente te sturen. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Daarnaast is het ook mogelijk om schriftelijk contact op te nemen met de gemeente Enkhuizen, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen.
Tevens is het mogelijk om langs te komen op het stadskantoor van de gemeente Enkhuizen, deze is gevestigd op Hoogstraat 11, 1601 KT Enkhuizen. Het stadskantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur, daarnaast is er een extra avondopenstelling op donderdag avond tot 20.00 uur. U kunt tijdens de openingstijden altijd zonder afspraak op het stadskantoor terecht voor zaken zoals de aanvraag van uittreksels uit de bevolkingsadministratie, een verklaring omtrent gedrag, of het afhalen van aangevraagde reisdocumenten en rijbewijzen. Voor andere producten en diensten kunt u het beste eerst de website van de gemeente Enkhuizen raadplegen voor de specifieke procedures, of door even telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van de gemeente.

Contact met Gemeente Enkhuizen

Openingstijden Gemeente Enkhuizen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Enkhuizen klantenservice

Contact met Gemeente EnkhuizenNummer
Algemeen0228 - 360 100

Overige contactmogelijkheden Gemeente Enkhuizen klantenservice

Gemeente Enkhuizen opzeggen

Gemeente Enkhuizen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente enkhuizen.

Gemeente Enkhuizen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Enkhuizen? Laat ons je ervaring met Gemeente Enkhuizen weten!
Beoordeel Gemeente Enkhuizen

Adres Gemeente Enkhuizen klantenservice

Hoogstraat 11
Enkhuizen

Laat ons je ervaring met de Gemeente Enkhuizen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Enkhuizen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Enkhuizen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Enkhuizen klantenservice?