Gemeente Epe

Over de gemeente Epe

De gemeente Epe is gelegen in de gemeente Gelderland en in het noordoosten van de Veluwe. De gemeente heeft ruim 31.000 inwoners en een totale oppervlakte van meer dan 157 vierkante kilometer. De naam Epe komt waarschijnlijk van het woord ‘Apa’, wat ‘waterloop’ betekent en is naar alle waarschijnlijkheid een vroeg-Germaans woord. Uit de vele archeologische vondsten die in de gemeente zijn gedaan kan worden afgeleid dat het gebied al duizenden jaren voor Christus werd bewoond. De gemeente werd pas voor het eerst genoemd in een document uit 1176 en bestaat sinds 1818 in haar huidige vorm.

Contact

In het geval dat u een vraag, opmerking of klacht voor of over de gemeente Epe heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0578. De klantenservice is via dit nummer bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 578678787. Tevens biedt de gemeente Epe de mogelijkheid om de gemeente via WhatsApp te contacteren, dit doet u door een berichtje naar telefoonnummer 06 – 28946151 te sturen (de gemeente reageert alleen op berichten die via WhatsApp zijn gestuurd, aan sms-berichten en telefonische oproepen wordt geen gehoor gegeven). Daarnaast kunt u uw vragen ook via de fax stellen, hiervoor kunt u uw brief versturen naar faxnummer 0578 – 578788. Mocht u de gemeente liever via de digitale weg willen contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar gemeente@epe.nl of door een berichtje achter te laten op de sociale media pagina’s van de gemeente Epe. De klantenservice van de gemeente is actief op zowel Facebook als Twitter. Uiteraard is het tevens mogelijk om schriftelijk contact op te nemen met de gemeente, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 600, 8160 AP Epe.
Tenslotte kunt u ook in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Epe, deze is gevestigd op Marktplein 1, 8161 EE Epe (indien u een navigatiesysteem gebruikt kunt u het beste navigeren naar Markt 14). De publieksbalie in het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur, op woensdag is de balie extra geopend tot 20.00 uur. Voor de meeste zaken is het niet nodig om van te voren een afspraak te maken met de gemeente.

Openingstijden Gemeente Epe klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Epe

Telefoonnummer Gemeente Epe klantenservice

Telefoonnummer
14 0578
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Epe klantenservice

Markt 14
Epe

E-mailadres Gemeente Epe klantenservice

E-mailadres

Gemeente Epe opzeggen

Gemeente Epe direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente epe.

Gemeente Epe ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie