Gemeente Ermelo

 klantenservice

Over de gemeente Ermelo

De gemeente Ermelo is gelegen in de provincie Gelderland, telt meer dan 26.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ruim 87 vierkante kilometer. De gemeente bestaat uit de kernen De Beek, Drie, Horst, Houtdorp, Leuvenum, Speuld, Staverden, Telgt, Tonsel en natuurlijk Ermelo zelf. Dit is ook de hoofdplaats van de gemeente. In het verleden heeft de plaats Nunspeet meerdere malen onderdeel uitgemaakt van de gemeente Ermelo, maar in 1972 is zijn definitief afgesplitst.
Het natuurgebied de Ermelosche Heide grenst in het zuidoosten aan de gemeente Ermelo en is een belangrijke trekpleister. Het gebied heeft verscheidene fiets-, wandel- en ruiterpaden.

Contact

Mocht u een vraag, suggestie of klacht hebben voor of over de gemeente Ermelo, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente door te bellen naar telefoonnummer 0341 – 567321. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Tevens is het mogelijk om via fax contact op te nemen met de gemeente, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0341 – 567369. In het geval dat liever via de digitale weg contact wilt opnemen met de gemeente Ermelo, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@ermelo.nl of door een bericht via de sociale media te versturen. De klantenservice van de gemeente is actief op zowel Facebook als Twitter. De klantenservice streeft ernaar zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Tevens is het mogelijk om de gemeente Ermelo schriftelijk te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 500, 3850 AM Ermelo.
Het is uiteraard tevens mogelijk om in persoon op het gemeentehuis van de gemeente Ermelo langs te komen, deze is gevestigd op Raadhuisplein 3, 3851 NT Ermelo. De balies van Burgerzaken en belastingen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur, met extra openstellingen op woensdag tussen 13.30 en 16.00 uur en op donderdag tussen 13.30 en 20.00 uur. De balies van Wmo en vergunningen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30. In principe is het niet nodig om van te voren een afspraak te maken, echter om wachttijden te voorkomen raadt de gemeente Ermelo het wel aan. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel maken via de website van de gemeente Ermelo, of door te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact met Gemeente Ermelo

Openingstijden Gemeente Ermelo klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Ermelo klantenservice

Contact met Gemeente ErmeloNummer
Algemeen0341 - 56 73 21

Overige contactmogelijkheden Gemeente Ermelo klantenservice

Gemeente Ermelo opzeggen

Gemeente Ermelo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente ermelo.

Gemeente Ermelo ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Ermelo? Laat ons je ervaring met Gemeente Ermelo weten!
Beoordeel Gemeente Ermelo

Adres Gemeente Ermelo klantenservice

Raadhuisplein 2
Ermelo

Laat ons je ervaring met de Gemeente Ermelo klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Ermelo klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Ermelo Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Ermelo klantenservice?