Gemeente Geertruidenberg

Over de gemeente Geertruidenberg

De gemeente Geertruidenberg is gelegen in de provincie Noord-Brabant en heeft meer dan 21.500 inwoners. De gemeente heeft een oppervlakte van bijna 30 vierkante kilometer. Na een gemeentelijke herindeling in 1997, bestaat de gemeente Geertruidenberg uit de kernen Geertruidenberg, Raamsdonksveer en Raamsdonk. Vanwege het rustieke en karakteristieke uiterlijk van met name vestingstad Geertruidenberg, is deze plaats erg in trek onder de mensen die er graag een dagje tussenuit willen.

Contact

Mocht u een vraag, opmerking of klacht op of over de gemeente Geertruidenberg hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0162. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 162579579. Tevens kunt u uw bericht via de fax aan de gemeente Geertruidenberg doen toekomen, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0162 – 579533. In het geval dat u liever via de digitale weg contact wilt opnemen met de gemeente, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@geertruidenberg.nl of door een bericht via de sociale media te versturen. De klantenservice van de gemeente is actief op zowel Facebook als Twitter. De gemeente Geertruidenberg benadrukt echter wel dat e-mailberichten met daarin zogenaamde WOB-verzoeken niet worden behandeld, hiervoor dient u schriftelijk contact op te nemen met de gemeente. U kunt per post contact opnemen met de gemeente door uw brief te adresseren aan Postbus 10001, 4940 GA Raamsdonksveer.
U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Geertruidenberg, deze is gevestigd op Vrijheidstraat 2, 4941 DX Raamsdonksveer. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur, op woensdag is er een extra avondopenstelling tot 20.00 uur. Voor de aanvraag van producten kunt u terecht bij de gemeentewinkel in de hal van het gemeentehuis, deze is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 13.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 17.00 uur. Alleen het loket burgerzaken is op woensdag tot 20.00 uur geopend. Om wachttijden te voorkomen is het mogelijk om voor diverse producten van te voren een afspraak te maken, dit kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Geertruidenberg doen of door de klantenservice te bellen via eerdergenoemd telefoonnummer.

Openingstijden Gemeente Geertruidenberg klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
08:30 -20:00
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Geertruidenberg

Telefoonnummer Gemeente Geertruidenberg klantenservice

Telefoonnummer
14 0162
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Geertruidenberg klantenservice

Vrijheidstraat 2
Raamsdonksveer

Gemeente Geertruidenberg opzeggen

Gemeente Geertruidenberg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente geertruidenberg.

Gemeente Geertruidenberg ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie