Gemeente Goeree-Overflakkee

 klantenservice

Over de gemeente Goeree-Overflakkee

De gemeente Goeree-Overflakkee is gelegen in het zuidwesten van de provincie Zuid-Holland en heeft ongeveer 48.000 inwoners. De gemeente is gelegen op een eiland en grenst aan de Noordzee, het Haringvliet, het Volkerak-randmeer en het Grevelingenmeer. Het eiland (alsmede de gemeente) heeft een oppervlakte van ruim 422 vierkante kilometer, wat haar naar oppervlakte de grootste gemeente van Zuid-Holland maakt. De gemeente Goeree-Overflakkee bestaat uit 14 dorpen en 5 buurtschappen, en heeft Middelharnis als hoofdplaats.
Oorspronkelijk bestond het eiland uit 13 gemeenten, welke in 1966 werden samengevoegd tot vier gemeenten (Goedereede, Dirksland, Middelharnis en Oostflakkee). In 2013 zijn deze vier gemeenten samengevoegd, ondanks protest van vele inwoners.

Contact

In het geval dat u een vraag, opmerking of klacht voor of over de gemeente Goeree-Overflakkee heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0187. De klantenservice is via dit nummer bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur, op donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 11.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 187475555. In het geval van calamiteiten buiten de openingstijden van de klantenservice kunt u bellen naar de buitendienst via telefoonnummer 0187 – 475335. Mocht u de gemeente liever via de digitale weg willen contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar info@goeree-overflakkee.nl of door een berichtje achter te laten op de sociale media pagina’s van de gemeente Goeree-Overflakkee. De klantenservice van de gemeente is actief op zowel Facebook als Twitter. Uiteraard is het tevens mogelijk om schriftelijk contact op te nemen met de gemeente, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 1, 3240 AA Middelharnis.
Tenslotte kunt u ook in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Goeree-Overflakkee, deze is gevestigd op Koningin Julianaweg 45, 3241 XB Middelharnis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur, op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 11.00 uur. De gemeente Goeree-Overflakkee werkt echter alleen op afspraak. Daarom dient u minimaal één werkdag van te voren een afspraak te maken, dit kunt u gemakkelijk zelf online via de website van de gemeente doen of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact met Gemeente Goeree-Overflakkee

Openingstijden Gemeente Goeree-Overflakkee klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Goeree-Overflakkee klantenservice

Contact met Gemeente Goeree-OverflakkeeNummer
Algemeen14 0187

Overige contactmogelijkheden Gemeente Goeree-Overflakkee klantenservice

Gemeente Goeree-Overflakkee opzeggen

Gemeente Goeree-Overflakkee direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente goeree-overflakkee.

Gemeente Goeree-Overflakkee ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Goeree-Overflakkee? Laat ons je ervaring met Gemeente Goeree-Overflakkee weten!
Beoordeel Gemeente Goeree-Overflakkee

Adres Gemeente Goeree-Overflakkee klantenservice

Koningin Julianaweg 45
Middelharnis

Laat ons je ervaring met de Gemeente Goeree-Overflakkee klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Goeree-Overflakkee klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Goeree-Overflakkee Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Goeree-Overflakkee klantenservice?