Gemeente Goirle

 klantenservice

Over de gemeente Goirle

De gemeente Goirle is gelegen in het zuiden van de gemeente Noord-Brabant. De gemeente heeft zo’n 23.000 inwoners en een totale oppervlakte van meer dan 42 vierkante kilometer. Goirle is al sinds 1803 een zelfstandige gemeente. Het leek er even op dat de gemeente Goirle onderdeel zou worden van de gemeente Tilburg in 1997, maar na protesten werd dit plan van de baan geschoven. In plaats daarvan werd de gemeente uitgebreid met de kern Riel. Sindsdien is de samenstelling van de gemeente ongewijzigd gebleven.
De naam Goirle is afgeleid van het de woorden ‘goor’ en ‘lo’, welke respectievelijk drassig en moeras/bos betekenen. De omgeving van de gemeente bestaat dan ook voornamelijk uit natuurgebieden (zoals Regte Heide, Het Ooievaarsnest et cetera).

Contact

Mocht u een vraag of suggestie hebben voor de gemeente Goirle, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 013 – 5310610. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Indien uw vraag over belastingen gaat, kunt u het beste naar telefoonnummer 013 – 5310586 bellen, dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. In het geval dat u de gemeente Goirle liever via de digitale weg wilt contacteren, dan kunt u dit doen door de gemeente een berichtje via Twitter te sturen of door een e-mailbericht te sturen naar info@goirle.nl. De gemeente adviseert wel om geen officiële stukken, zoals bezwaarschriften, via de e-mail te versturen maar via de post. Bezwaarschriften, alsmede andere vragen die u per post wenst te stellen, kunt u versturen naar Postbus 17, 5050 AA Goirle.

U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Goirle, deze is gevestigd op Oranjeplein 1, 5051 LT Goirle. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Op dinsdagavond is er een extra avondopenstelling tot 19.00 uur. U kunt elke werkdag in de ochtend tussen 9.00 en 12.30 uur zonder afspraak op het gemeentehuis terecht. Wel raadt de gemeente u aan om van te voren even te bellen, zodat u weet of de juiste persoon aanwezig is of welke gegevens u eventueel dient mee te nemen. Na 12.30 uur kunt u alleen op afspraak op het gemeentehuis terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Goirle maken of door even naar eerder genoemd telefoonnummer te bellen. Wel kunt u de gehele dag door uw aangevraagde rijbewijs of reisdocument afhalen, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Contact met Gemeente Goirle

Openingstijden Gemeente Goirle klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Goirle klantenservice

Contact met Gemeente GoirleNummer
Algemeen013 - 5310 610

Overige contactmogelijkheden Gemeente Goirle klantenservice

Gemeente Goirle opzeggen

Gemeente Goirle direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente goirle.

Gemeente Goirle ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Goirle? Laat ons je ervaring met Gemeente Goirle weten!
Beoordeel Gemeente Goirle

Adres Gemeente Goirle klantenservice

Oranjeplein 1
Goirle

Laat ons je ervaring met de Gemeente Goirle klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Goirle klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Goirle Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Goirle klantenservice?