Gemeente Gouda

 klantenservice

Over de gemeente Gouda

De gemeente Gouda is gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 71.000, wat de gemeente Gouda naar inwonersaantal de 12e gemeente van Zuid-Holland en de 48e gemeente van heel Nederland. De totale oppervlakte van de gemeente is maar ongeveer 18 vierkante kilometer. Daarnaast is de gemeente Gouda gelegen in zowel het stedelijk gebied de Randstad en het veenweidegebied het Groene Hart.
De hoofdplaats van de gemeente, tevens Gouda genaamd, groeide in de middeleeuwen uit tot een belangrijke stad. Dit kwam voornamelijk door haar ideale ligging langs de rivieren, waardoor het goed kon profiteren van de binnenvaart. In het jaar 1272 kreeg de stad Gouda stadsrechten. Tegenwoordig is Gouda natuurlijk wereldberoemd dankzij de Goudse kaas.

Contact

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten voor of over de gemeente Gouda hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0182. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 182588444. In het geval dat u de gemeente liever via de digitale weg willen bereiken, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar gemeente@gouda.nl te sturen of een berichtje op de Twitter- of Facebook-pagina van de gemeente Gouda achter te laten. De klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u de gemeente per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 1086, 2800 BB Gouda.

Het is uiteraard ook altijd mogelijk om persoonlijk op het gemeentehuis van de gemeente Gouda langs te komen. Deze is gevestigd op Burgemeester Jamesplein 1, 2803 PG Gouda. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur zonder afspraak op het gemeentehuis terecht. Op donderdagavond is er tevens een extra avondopenstelling tussen 17.00 en 20.00 uur waar u tevens zonder afspraak vrij kunt binnenlopen. Tevens is het mogelijk om langs te komen op afspraak, dit kan van maandag tot en met donderdag tussen 13.30 en 17.00 uur. Daarnaast werkt het omgevingsloket enkel op afspraak. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel online via de website van de gemeente Gouda maken of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice via eerdergenoemd nummer. Overigens kunt u stukken die ter inzage op het gemeentehuis liggen, altijd zonder afspraak inzien.

Contact met Gemeente Gouda

Openingstijden Gemeente Gouda klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Gouda klantenservice

Contact met Gemeente GoudaNummer
Algemeen14 0182

Overige contactmogelijkheden Gemeente Gouda klantenservice

Gemeente Gouda opzeggen

Gemeente Gouda direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente gouda.

Gemeente Gouda ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Gouda? Laat ons je ervaring met Gemeente Gouda weten!
Beoordeel Gemeente Gouda

Adres Gemeente Gouda klantenservice

Burgemeester Jamesplein 1
Gouda

Laat ons je ervaring met de Gemeente Gouda klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Gouda klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Gouda Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Gouda klantenservice?