Gemeente Gulpen-Wittem

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Gulpen-Wittem</h2>

De gemeente Gulpen-Wittem ligt in het meest zuidelijke puntje van de provincie Limburg. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 14.600 inwoners welke zijn verdeeld over een oppervlakte van ruim 73 vierkante kilometer. De gemeente Gulpen-Wittem is gelegen in de streek Heuvelland en heeft meerdere plateaus (hoogvlaktes) binnen haar gemeente liggen. Daarnaast bestaat de gemeente Gulpen-Wittem uit tien dorpen, twaalf gehuchten en dertig buurtschappen. Hiervan zijn er vier een ‘beschermd dorpsgezicht’.

De gemeente Gulpen-Wittem ontstond in 1999 bij een gemeentelijke herindeling toen de oorspronkelijke gemeenten Gulpen en Wittem werden samengevoegd, en kreeg Gulpen als de hoofdplaats.

<h2>Contact</h2>

Mocht u een vraag of suggestie hebben voor de gemeente Gulpen-Wittem, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente Gulpen-Wittem via telefoonnummer 14 043. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 43 8800 600. Tevens is het mogelijk de gemeente per fax te contacteren, dit doet u door uw fax te sturen naar faxnummer 043 – 8800601. In het geval dat u de gemeente Gulpen-Wittem liever via de digitale weg wilt contacteren, dan kunt u dit doen door de gemeente een berichtje via Twitter te sturen, een bericht op de Facebook-pagina achter te laten of door een e-mailbericht te sturen naar info@gulpen-wittem.nl. Ook kunt u gebruik maken van het online contactformulier, deze kunt u terugvinden op de website van de gemeente Gulpen-Wittem. Mocht u de gemeente Gulpen-Wittem per post willen contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 56, 5270 AB Gulpen.

U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Gulpen-Wittem, deze is gevestigd op Willem Vliegenstraat 12, 6271 DA Gulpen. De publieksbalie van het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur, en op woensdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur. Buiten deze tijden kunt u alleen op afspraak op het gemeentehuis van de gemeente Gulpen-Wittem terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk maken door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer of via de website van de gemeente Gulpen-Wittem. Het Wmo-loket is elke woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur geopend voor het persoonlijk spreekuur. Hiervoor hoeft u niet van te voren een afspraak te maken. Tevens kunt u het loket van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 10.00 uur via het algemene telefoonnummer (14 043) bereiken, of per e-mail via wmo-loket@gulpen-wittem.nl

Contact met Gemeente Gulpen-Wittem

Openingstijden Gemeente Gulpen-Wittem klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Gulpen-Wittem klantenservice

Contact met Gemeente Gulpen-WittemNummer
Algemeen14 043

Overige contactmogelijkheden Gemeente Gulpen-Wittem klantenservice

Gemeente Gulpen-Wittem opzeggen

Gemeente Gulpen-Wittem direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente gulpen-wittem.

Gemeente Gulpen-Wittem ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Gulpen-Wittem? Laat ons je ervaring met Gemeente Gulpen-Wittem weten!
Beoordeel Gemeente Gulpen-Wittem

Adres Gemeente Gulpen-Wittem klantenservice

Willem Vliegenstraat 12
Gulpen

Laat ons je ervaring met de Gemeente Gulpen-Wittem klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Gulpen-Wittem klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Gulpen-Wittem Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Gulpen-Wittem klantenservice?