Gemeente Gulpen-Wittem

<h2>Over de gemeente Gulpen-Wittem</h2>

De gemeente Gulpen-Wittem ligt in het meest zuidelijke puntje van de provincie Limburg. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 14.600 inwoners welke zijn verdeeld over een oppervlakte van ruim 73 vierkante kilometer. De gemeente Gulpen-Wittem is gelegen in de streek Heuvelland en heeft meerdere plateaus (hoogvlaktes) binnen haar gemeente liggen. Daarnaast bestaat de gemeente Gulpen-Wittem uit tien dorpen, twaalf gehuchten en dertig buurtschappen. Hiervan zijn er vier een ‘beschermd dorpsgezicht’.

De gemeente Gulpen-Wittem ontstond in 1999 bij een gemeentelijke herindeling toen de oorspronkelijke gemeenten Gulpen en Wittem werden samengevoegd, en kreeg Gulpen als de hoofdplaats.

<h2>Contact</h2>

Mocht u een vraag of suggestie hebben voor de gemeente Gulpen-Wittem, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente Gulpen-Wittem via telefoonnummer 14 043. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 43 8800 600. Tevens is het mogelijk de gemeente per fax te contacteren, dit doet u door uw fax te sturen naar faxnummer 043 – 8800601. In het geval dat u de gemeente Gulpen-Wittem liever via de digitale weg wilt contacteren, dan kunt u dit doen door de gemeente een berichtje via Twitter te sturen, een bericht op de Facebook-pagina achter te laten of door een e-mailbericht te sturen naar info@gulpen-wittem.nl. Ook kunt u gebruik maken van het online contactformulier, deze kunt u terugvinden op de website van de gemeente Gulpen-Wittem. Mocht u de gemeente Gulpen-Wittem per post willen contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 56, 5270 AB Gulpen.

U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Gulpen-Wittem, deze is gevestigd op Willem Vliegenstraat 12, 6271 DA Gulpen. De publieksbalie van het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur, en op woensdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur. Buiten deze tijden kunt u alleen op afspraak op het gemeentehuis van de gemeente Gulpen-Wittem terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk maken door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer of via de website van de gemeente Gulpen-Wittem. Het Wmo-loket is elke woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur geopend voor het persoonlijk spreekuur. Hiervoor hoeft u niet van te voren een afspraak te maken. Tevens kunt u het loket van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 10.00 uur via het algemene telefoonnummer (14 043) bereiken, of per e-mail via wmo-loket@gulpen-wittem.nl

Openingstijden Gemeente Gulpen-Wittem klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Gulpen-Wittem

Telefoonnummer Gemeente Gulpen-Wittem klantenservice

Telefoonnummer
14 043
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Gulpen-Wittem klantenservice

Willem Vliegenstraat 12
Gulpen

E-mailadres Gemeente Gulpen-Wittem klantenservice

Gemeente Gulpen-Wittem opzeggen

Gemeente Gulpen-Wittem direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente gulpen-wittem.

Gemeente Gulpen-Wittem ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie