Gemeente Haarlem

 klantenservice

Over de gemeente Haarlem

De gemeente Haarlem is gelegen in het zuidwesten van de provincie Noord-Holland. De gemeente Haarlem heeft meer dan 157.000 inwoners en is daarmee de dertiende gemeente van Nederland naar inwonersaantal. Daarnaast heeft de gemeente een totale oppervlakte van ongeveer 32 vierkante kilometer.

Hoofdplaats Haarlem werd voor het eerst genoemd in de 10e eeuw en kreeg in 1245 stadsrechten. Daarna groeide het gebied uit tot een belangrijke textielstad en tevens als schilder stad. Tegenwoordig staat Haarlem bekend als de Bloemenstad vanwege haar ligging in de Bollenstreek.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht, suggestie of opmerking heeft voor of over de gemeente Haarlem, kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 023. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt, kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 – 23511515. Indien u liever digitaal contact wilt opnemen met de gemeente Haarlem, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website van de gemeente in te vullen of door een bericht te sturen via de sociale media. De klantenservice van de gemeente Haarlem is actief op zowel Facebook als Twitter. Het is helaas niet mogelijk om de gemeente per e-mail te contacteren. Het is uiteraard wel mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente Haarlem, hiervoor kunt u uw brief adresseren aan Postbus 511, 2003 PB Haarlem.

U kunt natuurlijk ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Haarlem, deze is gevestigd op Zijlvest 39, 2011 VB Haarlem. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00. Op donderdag is het gemeentehuis extra geopend tot 20.00 uur. Voor de meeste diensten dient u echter van te voren een afspraak te maken. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Haarlem maken of door even te bellen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer. Het is overigens wel mogelijk om zonder afspraak langs te komen voor de aanvraag van een rijbewijs, paspoort of uittreksel. De kans is echter wel groot dat u wat langer moet wachten. Voor huwelijkszaken, naturalisatie, of vestiging vanuit het buitenland kunt u zonder afspraak van maandag tot en met vrijdag  tussen 9.00 en 12.00 op het gemeentehuis terecht. Ook hiervoor geldt dat u zonder afspraak waarschijnlijk wat langer moet wachten.

 

Contact met Gemeente Haarlem

Openingstijden Gemeente Haarlem klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Haarlem klantenservice

Contact met Gemeente HaarlemNummer
Algemeen14 023

Overige contactmogelijkheden Gemeente Haarlem klantenservice

Gemeente Haarlem opzeggen

Gemeente Haarlem direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente haarlem.

Gemeente Haarlem ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Haarlem? Laat ons je ervaring met Gemeente Haarlem weten!
Beoordeel Gemeente Haarlem

Adres Gemeente Haarlem klantenservice

Zijlvest 39
Haarlem

Laat ons je ervaring met de Gemeente Haarlem klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Haarlem klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Haarlem Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Haarlem klantenservice?