Gemeente Hardenberg

Over de gemeente Hardenberg

De gemeente Hardenberg is gelegen in het noordoosten van de provincie Overijssel. Het inwonersaantal ligt op ruim 59.500 inwoners, welke zijn verdeeld over een totale oppervlakte van 317 vierkante kilometer.

De gemeente Hardenberg heeft 15 kernen en 14 buurtschappen. De hoofdplaats van de gemeente is de gelijknamige plaats Hardenberg. De gemeente ontstond in 2001 toen de voormalige gemeenten Hardenberg, Avereest en Gramsbergen vanwege een gemeentelijke herindeling fuseerden.

Vanwege de overwegend agrarische omgeving is de gemeente populair onder toeristen die graag in de natuur even tot rust willen komen.

Contact

Mocht u een vraag, opmerking of klacht voor of over de gemeente Hardenberg hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0523. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 523289111. In het geval dat u de gemeente Hardenberg digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een berichtje achter te laten op één van de sociale media pagina’s van de gemeente. Het is helaas niet mogelijk om per e-mail met de gemeente contact op te nemen. De klantenservice van de gemeente Hardenberg is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens kunt u per post contact opnemen met de gemeente Hardenberg, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 500, 7770 BA Hardenberg.

U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Hardenberg, deze is gevestigd op Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg. Het gemeentehuis van de gemeente Hardenberg is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Daarnaast is er een extra avondopenstelling op donderdag tot 20.00 uur.

Tevens kunt u terecht bij de publieksdienst locatie Dedemsvaart. Deze is gevestigd op Julianastraat 54, 7701 GM Dedemsvaart. De publieksdienst is geopend op maandag tussen 13.00 en 17.00 uur, en 18.00 en 19.30 uur, op woensdag tussen 13.00 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur.

In principe werkt de gemeente Hardenberg (beide locaties) enkel op afspraak. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via het Digitaal Loket op de website van de gemeente Hardenberg maken of door even te bellen naar de klantenservice via eerder genoemd nummer.

Openingstijden Gemeente Hardenberg klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Hardenberg

Telefoonnummer Gemeente Hardenberg klantenservice

Telefoonnummer
14 0523
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Hardenberg klantenservice

Stephanuspark 1
Hardenberg

E-mailadres Gemeente Hardenberg klantenservice

Gemeente Hardenberg opzeggen

Gemeente Hardenberg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hardenberg.

Gemeente Hardenberg ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie