Gemeente Hattem

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Hattem</h2>

De gemeente Hattem is gelegen in het noordwesten van de provincie Gelderland. De gemeente is met haar totale oppervlakte van ruim 24 vierkante kilometer en inwonersaantal van ongeveer 11.800 inwoners redelijk klein.

Het is onduidelijk waar de naam Hattem historisch gezien precies vandaan komt. Hattem zou afgeleid kunnen zijn van de stam Chattuari, welke ook de Hattuarii of de Hatten werden genoemd. Maar er zijn ook aanwijzingen dat het is afgeleid van een stam waarvan de leider Hatto heette. Meer dan de helft van de namen van zogenoemde ‘hemen’ (= kleine woongroepen) werden namelijk afgeleid van persoonsnamen. Hattem werd al in het jaar 800 voor het eerst in de geschiedschrijving genoemd.

 

<h2>Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, klacht, suggestie of opmerking heeft voor of over de gemeente Hattem, kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 038 – 4431616. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Indien u liever digitaal contact wilt opnemen met de gemeente Hattem, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website van de gemeente in te vullen, door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@hattem.nl of door een bericht achter te laten op de Twitter-pagina van de gemeente Hattem. Tevensis het mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente, hiervoor kunt u uw brief adresseren aan Postbus 93, 8050 AB Hattem.

U kunt natuurlijk ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Hattem, deze is gevestigd op Markt 1, 8051 EZ Hattem. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.30 uur. Daarnaast is het gemeentehuis extra geopend op woensdag tussen 13.30 en 17.00 uur en op vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. Op vrijdagavond kunt u alleen op het gemeentehuis terecht voor de aanvraag van reisdocumenten, rijbewijzen en uittreksels. Mocht u liever niet willen wachten tot u geholpen wordt op het gemeentehuis, dan kunt u ook van te voren een afspraak inplannen, dan wordt u meteen geholpen op het door u gekozen tijdstip. Een afspraak kunt u gemakkelijk online via de website van de gemeente Hattem maken, of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer. Het is echter alleen mogelijk om een afspraak in te plannen met de balies Burgerzaken en Vergunningverlening en Handhaving.

Tevens heeft de gemeente Hattem in het gemeentehuis elke vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur een inloopspreekuur met de zogenaamde ‘ideeënmakelaar’. Tijdens dit inloopspreekuur kunt u komen nadenken over leuke ideeën, initiatieven of adviezen die de gemeente Hattem verder verbeteren.

 

Contact met Gemeente Hattem

Openingstijden Gemeente Hattem klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Hattem klantenservice

Contact met Gemeente HattemNummer
Algemeen038 - 443 16 16

Overige contactmogelijkheden Gemeente Hattem klantenservice

Gemeente Hattem opzeggen

Gemeente Hattem direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hattem.

Gemeente Hattem ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Hattem? Laat ons je ervaring met Gemeente Hattem weten!
Beoordeel Gemeente Hattem

Adres Gemeente Hattem klantenservice

Markt 1
Hattem

Laat ons je ervaring met de Gemeente Hattem klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Hattem klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Hattem Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Hattem klantenservice?