Gemeente Heumen

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Heumen</h2>

De gemeente Heumen is gelegen in het oosten van de provincie Overijssel. De gemeente heeft een inwonersaantal van ruim 16.000 inwoners en een totale oppervlakte van 41 vierkante kilometer. De gemeente bestaat uit hoofdplaats Malden, Overasselt, Heumen en Nederasselt en nog tien andere buurtschappen. De gemeente is ontstaan in 1980 de gemeenten Heumen en Overasselt werden samengevoegd bij een gemeentelijke herindeling.

<h2> Contact</h2>

Mocht u een vraag, suggestie of opmerking hebben voor de gemeente Heumen, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 024. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 13.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 243588300. Het is tevens mogelijk om per fax uw vragen aan de gemeente Heumen te stellen, dit doet u door uw faxbericht te versturen naar faxnummer 024 – 3581086. Indien u liever via de digitale weg contact wenst op te nemen met de gemeente Heumen, dan kunt u dat doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar heumen@heumen.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Heumen is actief op zowel Facebook als Twitter. U kunt vanzelfsprekend ook schriftelijk contact opnemen met de gemeente Heumen, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 200, 6580 AZ Malden. De gemeente zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen naar aanleiding van uw bericht.

Het is tenslotte tevens mogelijk om in persoon langs te komen op het gemeentehuis van de gemeente Heumen, deze is gevestigd op Kerkplein 6, 6581 AC Malden. De publieksbalie is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Er is dan een vrije inloop, en daarom is het dus niet nodig om eerst van te voren een afspraak te maken. Daarnaast kunt u op maandag, woensdag en donderdag in de middaguren op het gemeentehuis op afspraak terecht en is er tevens op maandagavond tussen 17.00 en 20.00 uur een avondopenstelling waar u op afspraak terecht kunt. Een afspraak kunt u gemakkelijk zelf online via de website van de gemeente Heumen maken of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd nummer.

 

Contact met Gemeente Heumen

Openingstijden Gemeente Heumen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -18:30
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -13:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Heumen klantenservice

Contact met Gemeente HeumenNummer
Algemeen14 024

Overige contactmogelijkheden Gemeente Heumen klantenservice

Gemeente Heumen opzeggen

Gemeente Heumen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente heumen.

Gemeente Heumen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Heumen? Laat ons je ervaring met Gemeente Heumen weten!
Beoordeel Gemeente Heumen

Adres Gemeente Heumen klantenservice

Kerkplein 6, 6581 AC
Malden (Nijmegen)

Laat ons je ervaring met de Gemeente Heumen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Heumen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Heumen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Heumen klantenservice?