Gemeente Hilversum

 klantenservice

Over de gemeente Hilversum

De gemeente Hilversum is gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Holland en tevens in de regio Het Gooi. De gemeente heeft bijna 88.000 inwoners en een totale oppervlakte van 46 vierkante kilometer.

Doordat in Hilversum vele studio’s van televisieomroepen gevestigd zijn, staat hoofdplaats Hilversum veelal bekend als de ‘mediastad’ van Nederland. Tevens wordt Hilversum vaak ook het ‘villadorp’ genoemd vanwege het grote aantal grote villa’s die het huisvest.

Contact

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor de gemeente Hilversum, kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 035. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 en 19.30 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 356292000. Als er zich een calamiteit heeft voorgedaan betreffende de openbare ruimte buiten kantooruren, dan kunt u bellen naar het speciale calamiteitennummer 035 – 6292628. Tevens kunt u digitaal contact opnemen met de gemeente Hilversum door het contactformulier op de website van de gemeente Hilversum in te vullen of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Het is helaas niet mogelijk om de klantenservice rechtstreeks per e-mail te bereiken. Indien u uw vraag aan de gemeente Hilversum liever per post wil stellen, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 9900, 1201 GM Hilversum.

U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het stadskantoor van de gemeente Hilversum, deze is gevestigd op Oude Enghweg 23, 1217 JB Hilversum. De balie Publiekszaken heeft een vrije inloop van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 en 19.30 uur. U hoeft dus niet van te voren een afspraak te maken om geholpen te worden. Daarnaast kunt u van maandag tot en met woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur enkel op afspraak bij de balie Publiekszaken van de gemeente Hilversum terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk zelf via de website van de gemeente Hilversum maken of door contact op te nemen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Het gemeentehuis van de gemeente Hilversum is gevestigd op Dudokpark 1, 1217 JE Hilversum, hier zijn echter alleen kantoren gevestigd en kunt u in principe niet terecht voor gemeentelijke producten en diensten.

Contact met Gemeente Hilversum

Openingstijden Gemeente Hilversum klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -16:00
Dinsdag
09:00 -16:00
Woensdag
09:00 -16:00
Donderdag
09:00 -19:30
Vrijdag
09:00 -13:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Hilversum klantenservice

Contact met Gemeente HilversumNummer
Algemeen14 035

Overige contactmogelijkheden Gemeente Hilversum klantenservice

Gemeente Hilversum opzeggen

Gemeente Hilversum direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hilversum.

Gemeente Hilversum ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Hilversum? Laat ons je ervaring met Gemeente Hilversum weten!
Beoordeel Gemeente Hilversum

Adres Gemeente Hilversum klantenservice

Oude Enghweg 23
Hilversum

Laat ons je ervaring met de Gemeente Hilversum klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Hilversum klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Hilversum Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Hilversum klantenservice?