Gemeente Hilversum

Over de gemeente Hilversum

De gemeente Hilversum is gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Holland en tevens in de regio Het Gooi. De gemeente heeft bijna 88.000 inwoners en een totale oppervlakte van 46 vierkante kilometer.

Doordat in Hilversum vele studio’s van televisieomroepen gevestigd zijn, staat hoofdplaats Hilversum veelal bekend als de ‘mediastad’ van Nederland. Tevens wordt Hilversum vaak ook het ‘villadorp’ genoemd vanwege het grote aantal grote villa’s die het huisvest.

Contact

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor de gemeente Hilversum, kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 035. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 en 19.30 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 356292000. Als er zich een calamiteit heeft voorgedaan betreffende de openbare ruimte buiten kantooruren, dan kunt u bellen naar het speciale calamiteitennummer 035 – 6292628. Tevens kunt u digitaal contact opnemen met de gemeente Hilversum door het contactformulier op de website van de gemeente Hilversum in te vullen of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Het is helaas niet mogelijk om de klantenservice rechtstreeks per e-mail te bereiken. Indien u uw vraag aan de gemeente Hilversum liever per post wil stellen, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 9900, 1201 GM Hilversum.

U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het stadskantoor van de gemeente Hilversum, deze is gevestigd op Oude Enghweg 23, 1217 JB Hilversum. De balie Publiekszaken heeft een vrije inloop van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 en 19.30 uur. U hoeft dus niet van te voren een afspraak te maken om geholpen te worden. Daarnaast kunt u van maandag tot en met woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur enkel op afspraak bij de balie Publiekszaken van de gemeente Hilversum terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk zelf via de website van de gemeente Hilversum maken of door contact op te nemen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Het gemeentehuis van de gemeente Hilversum is gevestigd op Dudokpark 1, 1217 JE Hilversum, hier zijn echter alleen kantoren gevestigd en kunt u in principe niet terecht voor gemeentelijke producten en diensten.

Openingstijden Gemeente Hilversum klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Hilversum

Telefoonnummer Gemeente Hilversum klantenservice

Telefoonnummer
14 035
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Hilversum klantenservice

Oude Enghweg 23
Hilversum

E-mailadres Gemeente Hilversum klantenservice

Gemeente Hilversum opzeggen

Gemeente Hilversum direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hilversum.

Gemeente Hilversum ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie