Gemeente Hof van Twente

 klantenservice

Over de gemeente Hof van Twente

De gemeente Hof van Twente is gelegen in het zuiden van de provincie Overijssel en tevens in de regio Twente. De gemeente telt bijna 35.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 215,5 vierkante kilometer. Dankzij een fusie tussen de voormalige gemeenten Diepenheim, Goor, Markelo, Ambt Delden en Stad Delden in 2001 is de gemeente Hof van Twente ontstaan. Hof van Twente karakteriseert zich voornamelijk als plattelandsgemeente vanwege haar overwegend agrarische omgeving.

Contact

Mocht u een vraag, suggestie of opmerking hebben voor de gemeente Hof van Twente, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van de gemeente door te bellen naar telefoonnummer 14 0547. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 547858585. Tevens kunt u de klantenservice via WhatsApp contacteren, dit kunt u doen door een bericht via WhatsApp te versturen naar telefoonnummer 06 – 57813491. Berichten worden van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur behandeld. Aan sms-berichten of belverzoeken aan dit nummer wordt geen gehoor gegeven door de gemeente, daarnaast wordt er ook geen gevoelige informatie verstrekt via WhatsApp. In het geval dat u liever via de digitale weg de gemeente Hof van Twente wil contacteren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@hofvantwente.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Hof van Twente is actief op zowel Facebook als Twitter.

Het is tevens mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente Hof van Twente, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Postbus 54, 7470 AB Goor.

U kunt natuurlijk ook in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Hof van Twente, deze is gevestigd op De Höfte 7, 7471 DK Goor. Het gemeentehuis is geopend op maandag tussen 12.00 en 19.30 uur, op dinsdag en woensdag tussen 9.00 en 17.00 uur, op donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur, en op vrijdag tussen 17.00 en 19.30 uur. U kunt enkel en alleen op afspraak bij de publieksbalie van het gemeentehuis van Hof van Twente terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk zelf online via de website van de gemeente maken of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

Contact met Gemeente Hof van Twente

Openingstijden Gemeente Hof van Twente klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Hof van Twente klantenservice

Contact met Gemeente Hof van TwenteNummer
Algemeen0547 - 85 85 85

Overige contactmogelijkheden Gemeente Hof van Twente klantenservice

Gemeente Hof van Twente opzeggen

Gemeente Hof van Twente direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hof van twente.

Gemeente Hof van Twente ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Hof van Twente? Laat ons je ervaring met Gemeente Hof van Twente weten!
Beoordeel Gemeente Hof van Twente

Adres Gemeente Hof van Twente klantenservice

De Höfte 7
Goor

Laat ons je ervaring met de Gemeente Hof van Twente klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Hof van Twente klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Hof van Twente Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Hof van Twente klantenservice?