Gemeente Hollands Kroon

 klantenservice

Over de gemeente Hollands Kroon

De gemeente Hollands Kroon is gelegen in het noorden van de provincie Noord-Holland. Daarnaast is de gemeente ook onderdeel van de samenwerkingsregio de Noordkop, waar tevens de gemeenten Den Helder, Schagen en Texel onderdeel van zijn. De gemeente Hollands Kroon heeft een inwoners aantal van 47.500 inwoners en een oppervlakte van maar liefst 662 vierkante kilometer.

De gemeente Hollands Kroon ontstond in 2012 bij een gemeentelijke herindeling toen de gemeenten Wieringen, Wieringermeer, Anna Paulowna en Niedorp fuseerden. Momenteel bestaat de gemeente uit 35 dorpen en gehuchten, en 33 buurtschappen.

Contact

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor de gemeente Hollands Kroon, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente door te bellen naar telefoonnummer 088 – 3215000. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Tevens kun u uw vragen aan de gemeente Hollands Kroon per fax stellen, dit kunt u doen door uw bericht te sturen naar faxnummer 088 – 3215999. Mocht u liever digitaal contact op willen nemen met de gemeente Hollands Kroon, dan kunt u dat doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 online beschikbaar op Facebook en Twitter. Het is helaas niet mogelijk om rechtstreeks per e-mail contact op te nemen met de gemeente. Indien u de gemeente schriftelijk wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna.

U kunt uiteraard ook in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Hollands Kroon, deze is gevestigd op De Verwachting 1, 1761 VM Anna Paulowna. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. U kunt enkel en alleen op afspraak op het gemeentehuis terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel zelf via de website van de gemeente Hollands Kroon maken of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van de gemeente via eerdergenoemd nummer. Tevens kunt u via de webwinkel van de gemeente Hollands Kroon verscheidene producten zelf bestellen, welke zelfs in het geval van de aanvraag van een paspoort of identiteitskaart bij u thuis kan worden bezorgd. Om producten uit de webwinkel te kunnen bestellen dient u in het bezit te zijn van een DigiD.

 

Contact met Gemeente Hollands Kroon

Openingstijden Gemeente Hollands Kroon klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Hollands Kroon klantenservice

Contact met Gemeente Hollands KroonNummer
Algemeen088 - 321 5000

Overige contactmogelijkheden Gemeente Hollands Kroon klantenservice

Gemeente Hollands Kroon opzeggen

Gemeente Hollands Kroon direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hollands kroon.

Gemeente Hollands Kroon ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Hollands Kroon? Laat ons je ervaring met Gemeente Hollands Kroon weten!
Beoordeel Gemeente Hollands Kroon

Adres Gemeente Hollands Kroon klantenservice

De Verwachting 1
Anna Paulowna

Laat ons je ervaring met de Gemeente Hollands Kroon klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Hollands Kroon klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Hollands Kroon Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Hollands Kroon klantenservice?