Gemeente Hoogeveen

 klantenservice

Over de gemeente Hoogeveen

De gemeente Hoogeveen (ook wel ’t Ogeveine of ’t Oveine in het Drents genoemd) is gelegen in het zuiden van de provincie Drenthe. De gemeente telt ruim 55.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 129 vierkante kilometer. De gemeente heeft elf officiële kernen, met het gelijknamige Hoogeveen als hoofdplaats.

Het huidige wapen van Hoogeveen wordt al sinds 1819 gebruikt. Op het wapen staan de destijds twee grootste inkomensbronnen van het gebied afgebeeld, namelijk honing en turf. In 1950 werd er nog een kroon toegevoegd aan het wapen, en sindsdien is het wapen ongewijzigd gebleven.

Contact

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten voor of over de gemeente Hoogeveen hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0528. De klantenservice van de gemeente Hoogeveen is bereikbaar van maandag tot en met woensdag tussen 9.00 en 17.00 uur, op donderdag tussen 9.00 en 20.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 528291911. Tevens kunt u de gemeente Hoogeveen per fax contacteren, dit doet u door uw faxbericht naar faxnummer 0528 – 291325 te sturen. In het geval dat u de gemeente liever via de digitale weg willen bereiken, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar info@hoogeveen.nl sturen of een bericht op één van de social media pagina’s van de de gemeente Hoogeveen achter te laten. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens kunt u de gemeente per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 20.000, 7900 PA Hoogeveen.

Het is uiteraard ook altijd mogelijk om persoonlijk op bij de gemeentewinkel van de gemeente Hoogeveen langs te komen, deze is gevestigd op Raadhuisplein 24, 7901 BP Hoogeveen. De gemeentewinkel is geopend van maandag tot en met woensdag tussen 9.00 en 17.00 uur, op donderdag tussen 9.00 en 20.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur. U kunt elke werkdag tot 13.00 zonder afspraak bij de gemeentewinkel terecht en op donderdag zelfs de gehele dag. Tijdens alle overige openingsuren kunt u enkel op afspraak geholpen worden. Een afspraak kunt u gemakkelijk online via de website of telefonisch door even naar de klantenservice te bellen via eerdergenoemd telefoonnummer.

Het gemeentehuis van de gemeente Hoogeveen is gevestigd op Raadhuisplein 1, 7901 BP Hoogeveen. Hier zijn echter met name kantoren gevestigd.

Contact met Gemeente Hoogeveen

Openingstijden Gemeente Hoogeveen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Hoogeveen klantenservice

Contact met Gemeente HoogeveenNummer
Algemeen14 0528

Overige contactmogelijkheden Gemeente Hoogeveen klantenservice

Gemeente Hoogeveen opzeggen

Gemeente Hoogeveen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hoogeveen.

Gemeente Hoogeveen ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Hoogeveen? Laat ons je ervaring met Gemeente Hoogeveen weten!
Beoordeel Gemeente Hoogeveen

Adres Gemeente Hoogeveen klantenservice

Raadhuisplein 24
Hoogeveen

Laat ons je ervaring met de Gemeente Hoogeveen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Hoogeveen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Hoogeveen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Hoogeveen klantenservice?