Gemeente Krimpen aan den IJssel

 klantenservice

Over de gemeente Krimpen aan den IJssel

De gemeente Krimpen aan den IJssel is gelegen in de provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt in de Krimpenerwaard, wat het gebied is tussen de Hollandsche IJssel en de Lek. Krimpen aan den IJssel heeft bijna 30.000 inwoners.

Ontstaan

Tot halverwege de twintigste eeuw was Krimpen aan den IJssel een relatief klein dorp. Met de bouw van de Algerabrug in 1958 na de watersnoodramp van 1953 is de groei van het dorp op gang gekomen. Door de Algerabrug konden er meerdere polders worden volgebouwd met woningen.
De Algerabrug verbindt Krimpen aan den IJssel met Capelle aan den IJssel en is de eerste vaste verbinden tussen de Krimpenerwaard en het gedeelte van Zuid-Holland ten noorden van de IJssel.

Wat Krimpen aan den IJssel te bieden heeft

De gemeente Krimpen aan den IJssel beschikt over enkele busverbindingen, die samenkomen op één busstation.
Op recreatief gebied heeft de gemeente vele wandel- en fietsmogelijkheden. Krimpen aan den IJssel wordt omringd door drie natuurgebieden: het Loetbos, het Stormpoldervloedbos en het Krimpenerhout.
Daarnaast is er ook een Stormpolderrail. Hier rijden treinen voor kinderen en spoorwegliefhebbers.
Ook heeft de gemeente een multifunctioneel centrum: De Tuyter. In dit centrum bevindt zich een openbare bibliotheek, een wereldwinkel, de lokale omroep, een eetcafé, een theaterzaal en een expositiecentrum.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de gemeente Krimpen aan den IJssel. Telefonisch is de gemeente bereikbaar via 140180. U kunt ook een Whatsapp sturen naar 0646699698. U kunt niet bellen of een sms sturen naar dit nummer. De berichten worden tijdens de openingstijden behandeld. Dit is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur.
Het Publiekscentrum is op maandag geopend van 8.30 – 20.00 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 – 16.00 uur en op donderdag van 13.00 – 20.00 uur. U kunt alleen op afspraak terecht bij het Publiekscentrum. U kunt telefonisch een afspraak maken of online via de website. Het gemeentehuis is gevestigd aan het Raadhuisplein 2 in Krimpen aan den IJssel.
Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar gemeente@krimpenaandenijssel.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 200, 2920 AE Krimpen aan den IJssel.

Contact met Gemeente Krimpen aan den IJssel

Openingstijden Gemeente Krimpen aan den IJssel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Krimpen aan den IJssel klantenservice

Contact met Gemeente Krimpen aan den IJsselNummer
Algemeen14 0180

Overige contactmogelijkheden Gemeente Krimpen aan den IJssel klantenservice

Gemeente Krimpen aan den IJssel opzeggen

Gemeente Krimpen aan den IJssel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente krimpen aan den ijssel.

Gemeente Krimpen aan den IJssel ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Krimpen aan den IJssel? Laat ons je ervaring met Gemeente Krimpen aan den IJssel weten!
Beoordeel Gemeente Krimpen aan den IJssel

Adres Gemeente Krimpen aan den IJssel klantenservice

Olympiade 3
Krimpen aan den IJssel

Laat ons je ervaring met de Gemeente Krimpen aan den IJssel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Krimpen aan den IJssel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Krimpen aan den IJssel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Krimpen aan den IJssel klantenservice?